• 10112
    sevinmekte de, karalar bağlamakta da sınırı olmayan taraftardır. şampiyon olmamızın üzerinden daha 1 hafta geçti ama sanki şampiyon olan biz değiliz fenerbahçe. adamlar mourinho'yu getirdi diye sezonu kapatıp gidelim isterseniz, ne dersiniz? belki de biz daha transfer yapmadan 3-4 tane yıldız oyuncu açıklayacaklar. o zaman buradaki yangını düşünmek dahi istemiyorum.

    bakın ben 48 yaşındayım ama neredeyse her sezon yaşanan bu durumun bir şey ifade etmediğini bilecek kadar tecrübeliyim. hangi takımı tuttuğunuzun bir farkında olun allah aşkına. galatasaray, rakiplerinin ne yaptığından bağımsız, her sezon şampiyonluğun doğal favorisidir. üstelik başımızda rekorlar kıran bir hoca ve oturmuş bir kadromuz var. 3-4 nokta atışı transferle bu takım yine zirvede olacaktır.

    bir lafım da erden timur gitti diye ümitsizliğe kapılanlara. evet erden timur'u hepimiz çok sevdik, ilk defa bir yöneticimize bu kadar yakından bağlandık ama galatasaray kişilerden büyüktür. bu kulüpten kimler geldi kimler geçti. eğer bir yönetici ayrıldı diye galatasaray aciz kalacaksa öyle kulüp olmaz olsun zaten. galatasaray abdürrahim albayrak'la da, cenk ergün'le de şampiyon olur, oldu da zaten. bu kulübün dinamikleri harekete geçtiğinde karşısında duracak güç yok. daha kim olduğunu, nasıl bir profil olduğunu bilmeden yeni yöneticilerimiz hakkında olumsuz yorum yapanlar var, yahu daha bir durun, olumsuz bir icraati olursa o zaman yazarsınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın