resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37547
    21-22 sezonunda gittiğinde 12. sıradaydık ama fenerbahçe ile aramızda sadece 5 puan fark vardı, beşiktaş ile aramızda sadece 2 puan fark vardı. hakemlerin katliamını unutuyorsunuz, oyuncuların sakatlığını unutuyorsunuz, işinize geldiği şekilde eleştiriyor herkes adamı. fatih terim yollandıktan 5 maç sonra puan durumu nasıldı biliyor musunuz? fenerbahçe ile aramızda 11 puan fark vardı, 10 hafta sonra 15 puan fark vardı. 10 haftada sadece 11 puan toplamıştık, 5 puan fark 15 puana çıktı 10 haftada. 30 puanın sadece 11 puanını alabildik. 21-22 sezonuna iyi başlamıştı galatasaray, fenerbahçe maçında yapılan katliam, sonrası altay vb. maçlarda yapılan açık açık katliamları unutuyorsunuz, yeni kurulmuş bir kadronun nasıl dağıldığını kimse hesaplamıyor tabi, fenerbahçe maçına favori çıktıktan sonra takımın nasıl düşürüldüğünü hatırlamıyorsunuz çünkü eleştirmek daha basit.

    21-22 kadrosundan boey-nelsson-berkan ana 15 kişilik kadromuzun önemli oyuncuları oldu, tutmayan transfer var mı, var tabi ama işte sıfırdan kadro kurup da her oyuncuyu tutturabilmek imkansız değil, sadece boey ve nelsson ile maliyetin 10 katı çıktı neredeyse. fatih terim 21-22 sezonunda takımın başında kalsa o takıma gedson vb. 3-4 transfer gelecekti ve asla 13. sırada bitirmeyecektik. kötü bile olmayan bir teknik direktör olan torrent hem takımın büyüklüğünü kaldıramadı hem de pulgar gibi adamlarla aldırdı. fatih terim transfer yapmayı bilmiyor diye bir şey uydurup eğlenmek çok komik, bu adam transfer yaptırmayı bilmiyorsa muslera-boey-melo-elmander vb. 50 tane adamı kim aldırdı? rotasyon için alınan muğdat örnekleri verilmesi de komik, aytaç ne oynadı ki ne oynayabilirdi sen aytaç'a muhtaç bırakmayacaksın adamı sonra aytaç işine gireceksin. türk sınırı varken aytaç da alınır muğdat da çünkü türkiye'de yetişmiş oyuncu kaydetmen gerekiyor bu adamlar 11'de oynansın diye alınmadılar koca sezon 100 dakika oynasın diye varlar.

    fatih terim varken altyapı fetişi olan taraftar fatih terim yokken hiç ortada yok bir de o daha da komik, bir adet süleyman luş vardı hoca oynatmıyordu, o ne oldu sahi ya? süleyman nerede, bartuğ elmaz nerede? galatasaray seviyesinde adamlar mıymış bunlar? hoca oynatmıyor diye linçleniyordu sonra ışık kaan oynayınca kaybedince kaybetti diye eleştiriliyordu. siz istiyordunuz, istediğinizi verince hoşuna gitmiyordu. aanholt gibi sol bekimiz yok mesela bizim hala, aanholt çok mu iyiydi değildi ama aanholt sonrası oynayan sol beklerin hepsinden iyiydi. hoca aldı diye aanholt çöpleniyor ama kazımcan-adekugbe-angelino falan aldıranlar asla eleştirilmiyor(okan hoca eleştirmiyorum, transfer tutmayabiliyor işte). hoca transferden anlamıyorsa, ilişkileri yoksa zaten hiç kimsenin yoktur kimse anlamıyordur. fatih terim gedson'u, nagatomo'yu sadece ilişkileriyle çözmüş adam. bu adam öyle futboldan anlamayan, cahil bir adam gibi gösteriliyor ya daha çok sinirleniyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın