resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37533
    galatasaray'ımızın efsane teknik direktör ve futbolcusudur.

    https://x.com/.../1796506503270310082

    terimsaray'lılar çok mutlu. artık hocamız rahatça mutluluklarımızı beraber yaşayabiliyor, bizimle beraber üzülebiliyor. bu tür açıklamalar sonrası, 'acaba okan hocayı mı yemek istiyor' gibi abuk subuk medya üfürmeleri yok. çünkü okan hocamız çok çok başarılı ve inşallah kariyeri bittiği zaman terim'le beraber efsaneler arasında yerini alır. hatta onu geçer bize şampiyonlar ligini veya bir defa daha uefa kupasını kazandırır.

    yıllarca bunu istedik, bunu bekledik. son saniye emniyet sübabı gibi efsanemize asılıp onu kulübeye indirmek değil, yaptıklarına binaen geçmişi yad edeceğimiz, kendisini övebileceğimiz bir alan. ama bu başarı okan hocamızın. terimsaray'lılar olarak okan buruk'a çok müteşekkiriz.

    neyse fatih hocam, sen daha sık gel, maçlara da gel git. seni görmek bize mutluluk veriyor. başarılarımızı üzüntülerimizi senle yaşayalım. teknik direktörlük gibi çok meşakkatli ve övgüsü az/yergisi bol alan alanlardan uzak dur. çünkü galatasaray taraftarında vefa yoktur. senin geçmişte yaşattığı başarılarına duyduğumuz şükran, sağduyulu taraftarların terimsaray'lı olmakla suçlanmasına neden olur.

    yazıp depolamıştım 2 hafta önce, ancak erden timur gidince işler değişti. çağırmazdım acil olmasa... yıllarca kötü pazarlıkların sonucu kabak sana patladı diye inanıyorum. sportif direktör olarak kır atına bin gel terim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın