resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9878
    aşağıdakileri galatasaray başlığına 11 mayısta yazmışım. galatasaray’ın en büyük düşmanı, aşması gereken en büyük engeli, kendi içindedir, kendindedir. 2024 yılı haziran ayı itibariyle en büyük düşmanlarımızın ekmeğine yağ süren kişi de dursun aydın özbek, gs başkanıdır.

    --- alıntı ---
    galatasaray’ı tekrar ayağa kaldıran aktörlerde ilk üçte yer alan erden timur’un dışlanması, yeni yönetim listesine alınmaması, süheyl batum’un projesiz sadece eleştiri üzerine kurduğu adaylığı gibi gelişmeler bir kez daha gösteriyor ki galatasaray’ın en büyük düşmanı yine kendi içinden çıkanlardır.. adına ister derin gs deyin, ister liseli bir grup deyin, ne derseni deyin. fenerbahçe filan hiçbir zaman gs’nin kendi dinamikleri kadar engel olmadı gs’nin başarılarına.

    erden timur’suz bir dursun özbek yönetimindeki galatasaray’ın sadece okan buruk ile başarılı olacağını sanıyorsanız, hayal görüyorsunuz demektir. bu arada seneye okan buruk’un ismi çok öne çıkarsa yine o noname silik yöneticiler bu sefer ona saracak, alman td arayışına gireceklerdir.

    ne zaman finansal olarak belimizi doğrultsak yiyici üyeler sıraya girer. ne zaman biri gs’yi başarılardan başarılara koştursa kıskanç loser üyeler çıldırmaya başlar. tarih tekerrürden ibaretse erden timur yeni yönetimde yer almaz ve seneye fenerbahçe şampiyonluğunu çok sevdikleri güzide rakipleriyle kutlarlar.

    yok bu sefer tarih tekerrür etmeyecek makus talihimizi yeneceksek, ülkenin real madrid’i olarak rakiplerle arayı bir daha kapanmamacasına açmak için dursun özbek, erden başkanı ikna edecek. nokta.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın