• 10108
    erden timur'un durduk yere üç beş ihtiyara kızıp bırakmasıyla haklı yere demoralize olmuştur. kimse "galatasaray kişilere bağlı değildir" demesin. gayet de öyledir. fatih terim olmasa kulübün kaç sampiyonluğu, avrupa'da ne başarısı olurdu bir düşünün. erden timur'un gitmesiyle tekrar fiyasko transferlere dönülmesi çok olası. bunları da 2023 yaz transfer döneminin çok başarısız geçtiğini düşünen biri olarak söylüyorum. çünkü o transferler ne kadar kötü olsa da hiçbiri kulübe uzun vadede yük olmayacak, hepsiyle çok akıllıca sözleşmeler yapıldı. şimdi erden timur gidince 30+ adamlara yıllık 4 milyondan 4 yıllık sözleşmelerin verilmeyeceğinin garantisini kim verebilir?

    erden timur varken böyle olmuyordu çünkü adam bu işe zaman veriyordu, futbolcularla uzun transfer görüşmeleri yapıyordu ve galatasaray'ın parasını kendi parası gibi harcıyordu. şimdi yerine gelen kişi bu işe zaman, emek harcayacak mı? bence hayır. bizi yine muhteşem iki sezonun ardından bir hüsran bekliyor, o yüzden taraftar da üzülmekte haklı.

    erden timur'a gelince, şöyle bir zamanda bırakıp gittikten sonra başkan olarak dönmeyi aklından bile geçirmesin. o tren kaçtı artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın