• 3152
    https://www.youtube.com/watch?v=L8Ojj7_zUA8

    sene içerisinde bunları yaşarken de farkındaydık ama anın heyecanı ve öfkesiyle daha başka yaşıyorduk.
    sene sonunda kronolojik olarak yaşanan sorunlar, duraksamalar, sıçramaları izlemek, hatırlamak güzel oluyor. izlediğim her bölümde bu şampiyonlukta yönetimin zerrrrrre kadar payının olmadığına bir kez daha kanaat getirdim.

    sene içerisinde yaşananlara geriye dönüp baktığımızda dursun aydın özbek yönetiminin pozitif anlamda hiçbir katkısı olmadığını görüyoruz.
    bu kadar kolay dokunulabilen bir takım olmamıza çanak tutmaları bir tarafa transferler anlamında da destek olmak yerine köstek olmuş bir topluluk. sene başındaki karavanaları geçtim, devre arasında takım iyice kan kaybederek yarışa devam etti.

    27 mayıs 2024 24. şampiyonluk kutlamalarında büyükekşi'yi gördüğümde duyduğum nefret 10'sa dursun'u gördüğüm de hissettiğim de 6 oldu.

    erden timur'un çabası, okan buruk ve galatasaray teknik heyetinin emeği ve özverisi olmasa şampiyonluk gerçekten çok uzaktı. çok küçük kırılmalarla belirlenen şampiyonlukta hocanın kaç defa saha içi değişiklikleri yapmak zorunda kaldığını unutmayalım. mevkisinde çok iyi performanslar veren oyuncularımız olsa da bu küçük kırılmaların çok daha büyük yarıklar haline gelmesini engelleyen şey kaan ayhan ve barış alper yılmaz'ın büyük fedakarlıkları, ortaya koydukları karakterdi.
    görevini yapmayan yönetimin yarattığı eksiği hiç üstlerine vazife değilken doldurdular.

    2024-2025 yaz transfer döneminde erden timur'un denklem dışı kaldığı yerde yine olmadık maliyetlere yaşlı oyuncular alacağımızı düşünüyorum. süheyl batum ve ekibinden de hiç umudum yoktu, bunlardan da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın