• 247
    28 yaş üzeri (ilkay gündoğan dışında) tek bir oyuncuyu bile almamamız gereken transfer dönemi.

    ilkay'ın bu kriter dışında kalma sebebi de 2015 yılı öncesinde milli takım seçimi yaptığı için yabancı oyuncu statüsünde bulunmayacak olması. onun dışında alacağımız oyuncular dinamik ve fizik olarak takımın eksiklerini kapatacak ve takıma tempo kazandıracak oyuncular olması lazım diye düşünüyorum.

    lucas torreira'nın yanına artık bir canavar getirmemiz gerek bence. o kadar tempo yaptı iki senedir ve bu sene artık yanında üstündeki yükü azaltacak bir oyuncuyu sonuna kadar hak ediyor. orta sahadaki oyuncularımızdan birinin temposu düşük olunca süpürülebiliyoruz ikili orta saha ile oynadığımız için. sayıca az olunca doğal olarak o noktada kaliteye gitmemiz lazım. umarım torreira kalitesinde veya o kaliteye yakın biri alınır. tempo çok önemli. öndeki altı oyuncunun ikisi (icardi, ziyech) zaten pek tempolu değiller kısa-orta mesafede baskıya destek olsalar da, o yüzden o açığı kalan 4 oyuncunun kapatması tabiri caizse hayvan gibi koşmaları ve alan-pas yolu kapatmaları lazım.

    ziyech takımda kalacak diye düşünüyorum o yüzden arkasında bir tempo canavarına ihtiyacımız var ki ziyech'in eksikliğini hissettirmesin olabildiğince.

    nelsson ve sanchez ikilisi birlikte ayrılırsa o noktada oraya da kaliteli ve hızlı bir oyuncuya ihtiyacımız olacaktır. önde savunduğumuz için koşucu bir stoper kesinlikle bizim için faydalı olur. ayrıca ligde sürekli topla oynayan taraf olduğumuz için ve baskıya zaafımız olduğu için en azından ayağı olmalı biraz pas yetisi olmalı.

    bunların dışında kaliteli ve gelecek vaat eden türk oyuncuları kadromuza katarak yedek kulübemizdeki kaliteli oyuncu sayısını artırabiliriz. bu sezonki stratejimiz ve planlamamız umarım buna göre olur. ha kim gelirse başımızın tacı sonuna kadar destekleriz orası ayrı bir konu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın