resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1840
    hayatımda gördüğüm en acınası durumda olan adam.

    adam 99 puan topladı. sezonun başında da ortasında da sonunda da ne yönetimi arkasında ne taraftarı. kazandığı maçtan sonra bile aşağılanıyor. adam çıkıp bas bağırıyor ne olur bana sövmeyin beni övün ben de aslında iyi bir teknik direktörüm ama yok herifi bağırta bağırta dövdüler.

    belki süper kupayı alacak başında bir tane velet var adamı kupadan etti. belki konfederasyon kupası alacak ama lig gidecek yine bana sövecekler baskısından avrupa'dan kupa alma fırsatını kaçırdı. lige döndü bizi deplasmanda 10 kişi ezim ezim ezdi 2 gün göğe çıkarıldı 3. gün kapının önüne kondu. şimdi insan yerine bile koyulmuyor. bütün suç kendine kaldı.

    ha bunların hepsi kendisine müstehak. kendisi herhangi bir kulübü idare edecek belki yeteneğe sahip ama karaktere sahip değil. seni süper kupa'ya çıkarmadıklarında istifa etmezsen, çıkıp ben avrupa'da kupa alacağım iradesi ortaya koyamazsan, bizi yendiğin gün çıkıp "alın amk size mourinho" deyip istifa edip çekip gidemezsen böyle işte bütün dünyaya maskara olursun. hala diyemiyor ki ben artık yokum. 99 puan toplamış rekor kırmış hala veletin ağzının içine bakıyor belki de beni değiştirmez diye. işte ismail efendi tam olarak bu sebeple sen ömrün boyunca kaloriferci, ezik diye dalga konusu olacaksın. kendine saygı duymayan adama kimse saygı duymaz. hadi bizim duyup duymamız da önemli değil. 99 puan toplayarak rekor kırdığım camianın 1 tane ferdi dahi saygı duymuyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın