resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9863
    galatasaray spor kulübü başkanı. 2 senelik şampiyonluktan sonra 2 sene daha almaya hak kazandı. ilk iki sene yanında erden timur gibi bir faktör vardı. ne olup bittiğini bilmiyoruz ama erden timur büyük ihtimalle yeni dönemde görev almayacak. mustafa cengiz dönemi tüm kavgalarda f.t vardı. rakipler özellikle hocayı hedef aldı. hoca da bu tuzaklara her seferinde düştü. burak elmas döneminde de aynısı oldu ama bu sefer hocayı kovarak ateşe kendisini ve yönetimi attı. dursun özbek yönetiminde de bu paratoner erden timur'du. hem de ne paratoner. fatih terim bile böyle bir saldırı yaşamadı. ve şimdi erden timur da yok. yanındaki adamların hepsi galatasaray için kendi iş hayatını riske atmayacak tipler. bu tiplerle kurduğu yönetimde gelen saldırıları okan buruk'a mı yönlendirecek yoksa kendi baş edebilecek mi? işi çok zor. hem sportif başarı için doğru adamlar bulması gerek hem de camiayı savunması gerekecek. ve tüm bunları yaparken hem bankalar birliğinden çıkacak hem de florya projesini hayata geçirecek. sayın başkanın asıl başkanlığı şimdi başlıyor. umarım hakkını verir umarım florya'daki havayı korur.

    dursun özbek kulübe yapılan sözlü saldırılara cevap veremediği zaman bundan sorumlu tutulur ancak fiziki saldırıların hiçbirinden sorumlu değil bunları durdurmak onun da işi değil. birilerini eleştirirken mantık çerçevesinde yapmalıyız. bugün kalamış saldırısı ve iki hafta önceki stad şaldırısı hepsi de emniyetin ve yargının aksiyon alması gereken şeyler. türkiye'nin en güçlü ailesinin delirmiş üyesinin işlediği suçlara karşı aksiyon alamayan yargı sistemi varken biz kulüp başkanına ne diye yükleniyoruz? hak mıdır bu? madem bunu bu kadar dert ettik 15-20 milyon taraftardan 100bin kişi toplansın önüne çıkanı ezip geçsin. çünkü olayın gittiği yer bu. burada galatasaray yönetimi suçlu değil mağdur. spor kulüpleri saha dışı sıdık yarıştıramak zorunda değil böyle bir yarış da yok.

    sonuç olarak dursun başkan için asıl başkanlık bu dönem başlıyor. ya kendine paratoner bulacak ya da kendi göğüsleyecek. bana kalırsa eğer ikna edebilirse fatih hocaya sportif a.ş başkan yardımcılığı teklifinde bulunsun yanına da onunla arası iyi olan yöneticileri versin. hatta sneijder veya benzeri bir figürü de transfer ekibine dahil etsin. belki elmander bile olabilir. şu an için en mantıklı bu gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın