• 192
    yeni yabancı kuralıyla birlikte uzun maratonu yerli kalitesi belirleyecek gibi duruyor.

    şampiyonlar ligi dönüşleri, milli takım gidiş/gelişleri, sakatlık ve cezalar derken elde sadece 12 yabancı olduğu için kaliteli yerli eklemelerin farkı belirleme ihtimali çok yüksek.

    *oğuz aydın için ne tarz bir bonservis talep edilecek bilmiyorum.

    *emirhan(topçu+ilkhan) ikilisi potansiyel vaadediyor ve yerli anlamında kalite katar.
    emirhan topçu bu sene ürettiği istatistiklerle 2021/22 abdülkerim bardakcı gibi takılmakta;
    ligde 2023/24 sezonunda stoperler arasında
    -62 top çalmayla
    -182 sahipsiz top toplayan
    -184 ikili mücadele kazanma ile ilk sırada yer alırken 64 pas arasıyla ikinci sırada yer alıyor.
    -151 uzun pas isabetiyle de üst sıralarda yer alırken 4 de asisti olan bir oyuncu.
    rizespor'la herhangi bir ilgimiz olmasın, onlarla transfer işine bile girmeyelim diyene pek bir şey diyemem ama abdülkerim bardakcı da bize gelmeden evvel bu tarz bir ışık veriyordu ki emirhan daha genç bir isim, 2000 doğumlu.
    (bkz: abdülkerim bardakcı/#3392358)
    emirhan ilkhan da bu genç yaşında bizdeki muadillerine göre daha fazla forma şansı bulabilmiş bir yetenek. iyi işleyen bir takımda şimdikinden çok daha fazlasını verebilecek bir potansiyel.
    https://x.com/kaiser33_/status/1789047652237123810
    10 şubat 2024 galatasaray istanbul başakşehir maçında bebenin plakasını almıştık, tabii ki biraz da kızmıştık ama zaten bizim bazı aşklarımız da nefretle başlamıyor mu? (bkz: matteo guendouzi)
    bizim maçta da bayağı iyi bir performans vermiş, driblingle top çıkararak orta sahamıza zorluk yaşatmış, iyi bir box to box performansı vermişti. bizim takım zaten yüksek enerjili, atlet oyunculardan verim alabilen bir anlayışa sahip. özellikle orta sahada bu kural daha net işliyor. berkan kutlu bile bu sistemde eski yaraların üzerine süngeri çekti ki emirhan'ın tekniği berkan'ın epey üzerinde ve yaşı daha 19.
    tarihimizde metin'lerden, savaş'lardan, hakan'lardan büyük-küçük vardı belki de emirhan'lardan da olur.

    *kerem aktürkoğlu'nun ayrılık işaretleri artık çok belirgin hale geldi. kerem artık gitti diyebiliriz ki yunus'un döndüğü denklemde bile kanat rotasyonuna ekleme gerekecek. (wilfried zaha ve mateus cardoso lemos martins tete ile yolları ayıracağımızı düşünüyorum.)
    oğuz aydın şartlarını soracağımız ilk isim olacaktır ama maliyeti de belki çabuk vazgeçirten cinsten olabilir.
    potansiyel ve mevcut formunu öyle uzun uzun yazıp çizmeye gerek yok.
    adı bizimle anılınca çılgınca performanslar ve/veya skor üreten oyunculardan biri oldu. kışın adı bizimle anılmaya başladı ve arkadaş inanılmaz istatistik yaptı. tabii bunda fatih tekke'nin saygı duyulacak oyununun da etkisi büyük.

    *carlos vinicius alves morais yarım devrelik serüveniyle, boynunda şampiyonluk madalyası ve güzel anılarıyla döner geri. garip hocalar yüzünden küçük takımlarda bile yedek olabilen erencan yardımcı gayet gelip icardi'nin gerisinde bekleyebilir. artık icardi'nin de arkasındaki oyuncuya daha zaman açmaya ikna olması gerekiyor. kaldı ki erencan sadece santrafor değil, hücum hattının 3 bölgesinde de oynayabiliyor. icardi'nin yerine oynayabileceği gibi yanına da eklenebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın