resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9843
    fenerbahçe'ye yenildikten sonra çok eleştirildi. bence haksız eleştirildi. kendisinin çok çok kötü bir ilk başkanlık dönemi var ancak son 2 yılda başkanlık koltuğundayken 2 kupamız var.

    biraz analiz etmek gerekirse herkes erden timur'u, okan buruk'u çok seviyor ama bu isimlerle çalışmayı seçen de dursun başkan'dı. hatta 2017-2018 şampiyonluğunda kurduğu kaliteli kadro kadar tudor'u doğru zamanda gönderip fatih hoca'yı getirmesi de çok önemliydi. o şampiyonlukta da çok büyük imzası var.

    evet çok falso yönleri var ancak yaptığı doğrular az değil. florya konusunda da ben erden timur gibi değil kendisi gibi düşünüyorum. herkes farklı düşünebilir bu çok normal. ancak başkanlık her zaman doğru işler yapmak değil bazen de yanlış işler yapmamaktır. bakın ali koç yıllardır doğru hamlelerinin yanında yanlış hamleler yaparak camiasını mahfetti. kendisi okan buruk yerine şekilli bir yabancı hoca, futboldan sorumlu erden timur yerine afilli bir sportif direktör getirebilirdi. yahut 50 milyon euro icardi maliyetine girmeyip saçmalayıp başka işler yapabilirdi. hiçbirini yapmadı.

    şimdi de bakıyorum cemiyette şampiyonluk kutlamasında ilk erden timur konuşsun istemiş. erden timur'u tutmaya çalışıyor, üstüne düşeni yapıyor. artık top erden timur'da hepimiz çok kalmasını istiyoruz. ancak bu kadar başarılıyken futbol takımı hakkını bu kadar yememek lazım. başkanımız iyi gidiyor, inşallah daha iyi olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın