resim
İsmail Kartal
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:63
Uyruk:Türkiye
  • 1812
    şu dakika itibarıyla kendisi, aldıkları her başarısızlığı dış etkenlere ve kumpaslara bağlayan, buna mukabil her yeni sezona girerken başta teknik direktör olmak üzere sil baştan takım düzen fenerbahçe camiasının samimiyet testidir.
    madem takım, teknik direktör, yönetim, hepsi çok iyi, o zaman kendisiyle yola devam edip, kendileri gitmek isteyen oyuncuların haricinde bir iki takviye ile mevcut takımı korumalarını bekliyorum.
    lakin biz bunların ne kadar samimiyetsiz olduklarını, yakın geçmişimizdeki şampiyonluklarımızdan sonra yine aynı söylemlerde bulunup, hemen ardından ilk fırsatta paketledikleri aykut kocaman'lardan, philip cocu'lardan, vitor pareira'lardan, erol bulut'lardan, emre belözoğlu'lardan, ersun yanal'lardan, son olarak jorge jesus'lardan, ve her yıl transfere saçılan milyonlarca €'lardan biliyoruz.
    bu nedenle de takımın yarısından fazlası ile birlikte ismail kartal da bugün yarın paketlenecektir, gerçi kendisi de biliyordur bunu.
    dolayısıyla, kuvvetle muhtemel dedikodudur ama, eğer doğruysa ve fener çağırınca hac vazifesini tamamlamadan koştuysa, bu karakterli arkadaşa nacizane tavsiyem bari onu tamamlasın da düzgün bir işi olmuş olsun kırk yılın başında...
    hatta oğlunu da götürsün ki belki son saldırı olayından sonra tevbe edip af diler o da...

    (bkz: 19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçı)
    (bkz: süper lig 2023-2024 sezonu)
App Store'dan indirin Google Play'den alın