resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 10873
    19 mayıs 2024 galatasaray fenerbahçe maçından sonra yalan yanlış ve mesnetsiz iddialarla eleştirilen, aslan forvetimiz ve gol kralımız.

    kendisi hakkında "anca anadolu takımlarına gol atıyor, büyük maçlarda ortada yok" eleştirisin okudum. fakat trabzon, fener ve beşiktaş'a karşı 11 maçta 11 gol atan adam tam olarak kendisi...
    bizi playofflardaki golleriyle şampiyonlar ligi'ne sokmuş olmasından ve uefa şampiyonlar ligi 2023-2024 sezonunda manu ve bayern'e karşı şovlarından bahsetmiyorum bile.

    kaldı ki bu adam penaltı kaçırdıktan sonra bile güçlü ve özgüvenli kalmayı başarabilen nadir forvetlerden birisi. bakın bu kolay bir durum değil, çok güçlü psikolojiye ve yüksek bir özgüvene sahip olmanız lazım. en küçük kırılganlık veya özgüven sorunu bile sizi mental olarak çökertir. ama mauro, hem old trafford'da, hem kasımpaşa stadyumu'nda bunu yapmayı bildi.

    keza mantıksızca, tamamen derbi mağlubiyetinin verdiği öfke haliyle eleştirildiği 19 mayıs 2024 akşamından sonra da bugün çıktı, şampiyonluk maçında* attığı 2 golle kupayı bize üst üste 2. kez getirdi.

    maç bitiminde saha içindeki röportajda da "şimdi göreceğiz, kadıköy'de kutlamayı nasıl yapacaklar" diye golünü doksana takmayı ihmal etmedi.

    kısacası, yarına bıraksa da yanlarına bırakmayan bir yanı var.

    ve ne şanslıyız ki dünya futbolunun 9 numara eksikliği ve kısırlığı çektiği şu dönemde biz mauro icardi gibi bir elit forvete ve hatta golcüye sahibiz...

    üst üste 2. şampiyonluk için tebrikler mauro!
    ayağına sağlık.
    seneye "aşkın olayım" şarkısını avrupa'da daha yüksek sesle söyleteceksin...
App Store'dan indirin Google Play'den alın