• 438
    son üç gecede gördüğüm rüyalar:

    kıvanç tatlıtuğ ile birlikte okan buruk'u dövüyoruz. kıvanç iki kez kafa atıyor, ben de hocayı itiyorum. tüm gece huzursuz geçiyor, ulan niye dövdük ki diyorum ama kıvanç çok sinirli.

    kerem aktürkoğlu konya maçının 3. dakikasında kırmızı kart görüyor. konyaspor birden fenerbahçe'ye dönüşüyor. skorbordta dakika 30 fb 2-0 gs yazıyor.

    konya maçını izleyecek yer bulamıyoruz. sokakta adamları durdurup maç kaç kaç diye soruyorum, herkes farklı bir şey söylüyor.

    bu gece eşim uyandırdı kabus mu görüyorsun diye. hızlı hızlı nefes alıyormuşum.

    şimdi de dalga dalga heyecan vuruyor, kalp çarpıntısı ve midede kelebeklenme şeklinde zuhur ediyor. hiç sakin değilim, rahat kazanırız, mayıslar bizim diyemiyorum. çok şampiyonluk günü gördüm ama hiçbirinde bugünkü kadar gerilmedim. geçen haftaki fener mağlubiyeti sonrası bu hafta şampiyon olursak coşkulu kutlamayacağım demiştim o sinirle. muhtemelen insanlıktan çıkarak kutlayacağım. patlamaya hazırım. öbür ihtimalde ne yapacağım hiçbir fikrim yok. muhtemelen farklı bir adama dönüşürüm.

    işin garibi yaş aldıkça fanatiklikliğim törpüleniyor sanıyordum. nasıl bir zehirse gram azalmamış, şu an dünyadaki en önemli şey konya maçı. eğer futbolcularda aynı duyguyu göremezsem silerim alayını, tanımam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın