• 390
    galatasarayımız'ın hak ettiği 24. şampiyonluğu alıp geleceği maç olacak inşallah.

    fb tarafı 2006 denizli gibi beklenti içinde. unuttukları bir şey var. fb o sezon o kadar haksız puanlar toplamış ve o kadar hakkımız yenmeye çalışılmıştı ki o son adeta baştan belli gibiydi. bakın o dönemin çarpıcı maçlarından bazıları.
    (bkz: 19 mart 2006 galatasaray kayseri erciyesspor maçı)
    (bkz: 7 mayıs 2006 beşiktaş galatasaray maçı)*
    (bkz: 21 ağustos 2005 çaykur rizespor fenerbahçe maçı)*
    (bkz: 1 ekim 2005 konyaspor fenerbahçe maçı)*

    biz bu sene onlar gibi kazanmadık. hadi diyelim ki bazı maçlarda tolere edildik haksız puan da almış olalım. iyi de fb'nin önü mü kesildi. 16 tane penaltı attılar. tam 11 galibiyetlerinde bu penaltılar skor berabere ya da tek farklı gerideyken geldi. bazı komedi penaltılar dün gibi aklımızda.

    aslında en başından beri beraberlik iki takıma da yettiği için iki tarafın da riske 0-0 için oynaması en mantıklı senaryo gibi dursa da maç yaklaştıkça fikrim değişti. iki hafta önce metin öztürk'ün dediği gibi şampiyon dahi çıksak bu maçı kazanmak için oynamalıydık. bize yakışan budur. kaldı ki konyaspor diğer maçların durumuna göre rahatlarsa teşvik primi için bastırmayacağı ne malum.

    futbolcularımıza güveniyorum. bence muslera, kaan, nelsson, abdülkerim, barış alper, toreira, kerem demirbay, kerem aktürkoğlu, zaha, mertens ve icardi gibi yerli ağırlıklı ver hücumcü bir 11 ile çıkılmalı. korkacak bir şey yok. çıkacağız bam bam oynayacağız. hak ediyorsak ki buna inanıyoruz o sahadan şampiyon olarak ayrılacağız.

    başarılar aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın