• 384
    bu şampiyonluğu bu sözlükteki herkes çok istiyor. ama bu şampiyonluk için ne kadar emek verdik ki? bazılarımız tribünde biraz vakit geçirdi, bazılarımız maçları tv başında izledi, bazılarımız storedan ürün aldı, bazılarımız sosyal medya ve ekşi sözlük gibi platformlarda galatasaray'ı savundu. verdiğimiz maksimum emek bu. bunu küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın bir taraftar ancak bu kadar emek verebilir zaten.

    ama sahadaki oyuncuların her biri sahada neredeyse 3000 dakika koştu. antremanlarda aralıksız 10 aydır çalıştı. deplasmanlara gidip gelirken 10 binlerce kilometre yol yaptı. bir çoğu sahada fiziksel, bir çoğu da sosyal medyada psikolojik sakatlıklar yaşadı. velhasıl bu yolu kolay yürümediler. ama 50 küsur maç yaptıkları yıpratıcı bir sezonun sonunda 100 puan barajına dayanarak bugüne kadar en önde geldiler.

    ve evet bugün bütün bu emeklerin karşılığının alınacağı gün. bugün şampiyonluk günü. biz 30 milyon taraftar futbolcuların belki de binde biri kadar emeğimiz olmasına karşın bu şampiyonlukta, deliler gibi istiyoruz bu kupayı. buradan pay biçin sahadakilerin ne kadar çok isteyeceklerini. bu kadar emeğin üzerine sahada o şampiyonluğu koparıp o kupayı kaldırmak için her şeylerini verecekler. yani diyeceğim o ki bugün strese girmeye gerek yok. 10 aydır verilen emeklerini çöpe atmak istemeyen 11 kişi sahaya çıkıp önce kendileri sonra da bizler için kazanacaklar o kupayı. biz de anamızın ak sütü kadar helal olan bu kupayı kaldırırken hırslarından kuduracak bir grup kanatlıya karşı formalarımızı giyip gururla haykıracağız yine;

    yollar uzun dikenli taşlı olsa da!
    bastığın yer üzüntülerle dolsa da!
    sel çığ ateş önünde her ne olsa da,
    cimbom başı dik yürür !!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın