• 383
    büyük gün geldi çattı. telafisi olmayan günlerin stresi yüksek oluyor. ve bu maçın telafisi yok. maç anını düşündükçe kalp atışımız hızlanıyordur hepimizin eminim.

    konyaspor ligimizin istatistiklerde en kötü takımlarından biri gibi görünse de teknik direktörlüğe ali çamdalı geldiğinden bu yana takımı biraz toparladığını ve özgüvenli bir hale getirdiğini görmemiz gerek. yani genel istatistikler yanıltmasın kimseyi. şu sıralar daha iyiler. ilk maçı olan fb'ye karşı gol atamadı ama sonraki maçlarda gol sayısını arttırdı konyaspor'un. fb maçında topu tamamen fb'ye bırakıp savunmaya odaklandılar. iyi bir savunma yapabildiklerini söyleyemem çünkü fb çok pozisyon buldu. fb kendi beceriksizliklerinden dolayı 1 puan alabildi. elbette bize karşı da öncelikleri savunma yapmak olacak ancak fb maçına göre daha çok ileri çıkmaya gayret edeceklerdir. çünkü son maçlarda özgüvenleri yerine geldi.

    elbette bize kağıt üzerinde rakip olamazlar ama futbol bu sonuçta şanssızlığı da var hakem yönetimi riski de var. aleyhimize bir sakatlık, bir penaltı ve/veya bir kırmızı kart maçta bizim için kötü şeylere sebep olabilir. bu yüzden ilk yarıyı skor olarak önde tamamlamayı çok önemli görüyorum. maçın sonlarına doğru şanssızlığa bir gol yeyip sonra kısa süre içinde karşılık veremeyebiliriz. bu yüzden skorda öndeyken gol yeme stresimiz çok yoğun olmaz. ama 0-0 iken maçın sonlarına yaklaştıkça bu stresi kaldırabilir miyiz bilemiyorum.

    konyaspor doğal olarak zamana da oynamak isteyecektir maçın başından itibaren. topun oyunda kalan süresi çok kısa olursa bu maçta şaşırmayalım. bizim hızlanmamıza izin vermek istemeyeceklerdir.

    ve oyuncularımız tahriklere kapılmamalı ve sakin kalmalıdır. kavgalardan, tartışmalardan uzak durmalıdır sahada.

    hani olur da, burası türkiye, pfdk kerem a.'ya maça saatler kala ceza verirse zaha ile oynarız. ilk maçta zaha epey hareketliydi. bu maçta da faydalı olacaktır. ama kerem a.'yı tercih ederim elbette.

    öğleden sonra başlayacak şekilde sürekli ama yavaş yavaş bir yağış görünüyor hava durumunda. umarım zemine bir şey olmaz ve yağış hızlanıp bize engel olmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın