resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10254
    kendisinin vizyonu abdürrahim albayrak, adnan öztürk, ali dürüst'ü apar topar yollayıp candan erçetin'i galatasaray yöneticisi yapma vizyonudur.

    yaptığı bir sürü hata var. bunlar dillendirildiğinde direkt fatih terim ile yaşadığı olay dile getirilerek farklı argüman sunulmaya çalışılıyor. yahu bu adamın 3.5 senelik başkanlığında terim olayı dışında değerlendirilecek bir şeyi yok mu neden konu hep oraya getiriliyor? madde madde hatalarını sayıyoruz terim'i göndermesi haklıydı deniyor. bunu bin kere tartıştık zaten. biraz da terim konusu dışındaki başkanlık dönemini tartışalım.

    fatih terim'le çalışmamış olsa ve şu yetki meselesi yaşanmamış olsa ne şekilde anılacağını çok merak ettiğim başkandır. zira başkanlığında yaptığı hataları bir terim olayı bir de genel kuruldan yetki alamama sonrası mağdura yatarak çok güzel örtüp iki olaya indirgedi. ve bunlar dışında kendisi ile alakalı bir konu hatırlanmıyor neredeyse.

    dursun özbek'e bile çok önemli yetkiler veren genel kurul kendisine neden yetki vermedi bir oturup düşünmek lazım. sürekli suçu üyelerde veya başkasında arayıp işin içinden çıkmaya çalışmak doğru değil.

    kendisi döneminde sadece futbol takımının yıllık maaş yükü 82 milyon dolardı. 41 adet futbolcu. ve bunların çoğu satılabilecek durumda olmayan işi bitmişler, astronomik maaşı yüzünden gönderemediklerimiz ve işe yaramaz bazı futbolculardı. 2014-15 sezonu şampiyonluğu aysal'ın kurduğu kadroya değil camianın aysal gittikten sonra aday çıkaramayıp kulüp başkansız kalmasın diye duygun yarsuvat'ı başkan yaparak ve hiç olmadığı kadar bütünleşip hamza hamzaoğlu ile birlikte gemiyi limana yanaştırmasına yazar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın