• 3286
    abartmayı ve büyük laflar etmeyi çok seviyor. beğenisi de yergisi de abartılı. her yayınından bir örnek çıkar da geçen hafta 12 mayıs 2024 karagümrük galatasaray maçında barış alper yılmaz'ın asistini ele alalım. "saçmasapan(!) bir asist" "iki ayak yerden kesilmişken nasıl böyle birşey yapabilir" ler havada uçuşuyor. aslında adam koşarken düşmek üzereyken çizgi üzerinde son bir hamleyle topu mertens'e çıkarıyor. bu kadar. daha önce topa dokunan bir insan için büyülenecek bir olay yok. abartma abicim. kendisi bu kadar abartınca her şeyi, yayındaki herkes ister istemez etkileniyor, onlar da başlıyorlar aynı şekilde konuşmaya.

    yanınızda önder özen, metin tekin gibi gayet olgun adamlar yer alıyor. hiç görüyor musunuz onlardan böyle anormal tepkiler? normal olmak, normal davranmak veya normal konuşmak neden bu kadar zor anlamıyorum. kendisini zaman zaman izliyorum, arada eğlendiğim de oluyor tabi ama bu yaşında hiç olgunlaşmamış izlenimi veriyor bana. tepkileri, söylemleri çocuksu. sürekli sosyal medya ağzıyla konuşması yapay, kelime seçimleri komik ve türkçe'si inanılmaz dejenere.

    haddim olmadan ama kötü biri olmadığını düşündüğüm için naçizane önerim; kendi geleceği ve kişisel mutluluğu açısından biraz sadeleşmesi, kişisel gelişimine zaman ayırması yerinde olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın