resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10214
    kulübü ciddi manada zarara sokup kaçan eski başkan. on sene sonra maddi olarak biraz daha önümüzü görmeye başladığımızda tekrardan ortaya çıktı. en çok da önünü kesmeseler uçup kaçacaktı şeklinde savunulur. işin aslı aldığı risklerin sonuçlarına katlanamamıştır. o zamanlar da vizyon falan derdi ama vizyonu bülent tulun'du işte.

    işin kötü yanı diğer tarafta da sırf inşaat için hiçbir şeye gerçek anlamda ses çıkaramayan, riva'yı ederinden ucuza bırakmış ve florya ile kim bilir ne yapacak olan dursun aydın özbek var. mecbur başa gelen çekilir diyip çekeceğiz.

    ekleme: döneminde ligi domine eden ve şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkan bir 4-4-2 oynuyorken sistemde ısrar etmek yerine sırf dünyaca ünlü diye iki futbolcu getirmek başka bir yazar arkadaşın dediği gibi vizyon değil popülizmdir. sneijder ve drogba da çok iyi işler yaptılar ancak takım hiçbir zaman 2011-2012'de verdiği tadı vermedi. zaten sonrası hep yokuş aşağı gidiş oldu. yasin'le falan kazanılan mucizevi şampiyonluğu da kurduğu kadro kendisinden sonra bir şampiyonluk daha aldı diye pazarlamak komik oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın