resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10207
    galatasaray'da yönetim kurulu başkanlığı artık yarı onursal bi' başkanlığa dönüşmüş durumda asıl icracı olan sportif a.ş'nin başındaki kişi kimse o olacak gibi bundan sonra da. o bakımdan süheyl batum'un seçilmesi durumunda ipleri tutacak kişi ünal aysal olacaktır.

    başkan seçildiği dönemde galatasaray'ın maddi olarak ferahladığı bi' döneme denk gelmiyordu yanılmıyorsam esas gelir getirmesi beklenen yeni stadyumun loca ve özel bölümlerinin önemli bölümü adnan polat yönetimi tarafından 3-5 seneliğine satılmış geliri de harcanmıştı.bunun dışında ekstra bi gelir yoktu.

    ancak ünal aysal'ın zamanlaması iyiydi bi' önceki sezon takım performansı berbattı ,kadro neredeyse boşalmıştı yani takımın yukarı doğru ivmeleneceği kesindi. yaptığı transferler ve getirdiği hava ile takım o sene şampiyon oldu. sonraki sezon galatasaray tarihinin en başarılı avrupa maceralarından biri yaşandı. en iyi kadrolarından biri kuruldu.

    mancini döneminin devre arası transferlerine hala akıl sır erdiremem ama o da ayrı konu ancak adamın aşağı yukarı etki ettiği 4 sezon var bunların 3'ünde şampiyon olundu diğerinde de 2. olundu. başkanlığında kurulan kadro şampiyonlar liginde 2 kere gruptan çıkıldı. onların birinde de çeyrek finale çıktı takım. ama esas önemli olan ünal aysal'ın içinde bulunduğu, aktif olarak görev aldığı bi' yapının bugün herkesin haklı olarak tepki gösterdiği maruz kaldığımız ahlaksızlıklara mahal verdirmeyecek olmasıdır. bu olsa bile karşılığı net şekilde verilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın