resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10200
    kendisinden sonra 2-3 sene toparlanamadığı iddia edilen kadro görevi bıraktığı sene şampiyon olup dördüncü yıldızı takmıştır.

    bir sonraki sezona başlayan dursun özbek ise melo'yu satıp yerini jem karacan'la doldurmuş, kevin grosskreutz'un evraklarını yetiştiremeyip bütün planlamanın içine etmiştir. devamında trabzon başkanıyla 15 temmuz mitinginde anlaştığı cavanda'nın galatasaray'a itelenişi, kontratının bitimine 4 ay kalan donk'a 2.5 milyon euro bonservis verilişi falan da var da girmeyelim onlara.

    aysal'ın ikinci dönemi başarısızdır da tüm yükü onun üstüne atmak da gerçekçi değil. uefa'dan finansal fair play cezasını önleyememe sebebi de dursun özbek'in tuttuğu vasıfsız avukat ordusunun eseridir. merhum başkan mustafa cengiz göreve geldikten iki ay sonra çözdü işi.

    galatasaray'ın mevcut sezonki gider kalemi 150 milyon euro'nun üzerinde arkadaşlar, böyle dominant kadro istiyorsanız bunun ederi budur, aysal zamanında da benzeri yapıldı. ayrıca kendisi zamanında borçları tl'ye çevirmese şuan forvette cenk tosun izliyor olurduk muhtemelen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın