resim
Mert Hakan Yandaş
Takım:Fenerbahçe
Mevki:On Numara
Yaş:29
Boy:1.74
Uyruk:Türkiye
  • 2403
    böyle devam ederse bir gün mutlaka bir fanatik tarafından hayatı karartılacak olan karaktersiz. biri ali koç'unun tff ve hakemler için söylediği şeyleri görev bilip kendisinde uygulayacak bu gidişle. kendisi türkiye içerisinde ışınlanarak bir yere gitmiyor sonuçta. sokakta fanatik bir galatasaraylı sarhoşken ya da sinirli bir anında kendisine denk gelirse olacaklar ihtimalini düşünmeli kendisi. sonra ağlamasın. burası türkiye, korna bastı diye adam dövülüp öldürülüyor burada. tehdit etmiyorum bu arada. yapacak ya da yaptıracak değilim ama ülke gerçeğini bilenler yazdıklarımın olasılığının yüksekliğinin farkındadır.

    emre belözoğlu, volkan demirel vs bunlar da çok kızdıran isimlerdi ama bu kadar nefret edilmedi. antipatiklik ve kızılmak başka bir kaşık suda gebertilme arzusu başka.

    kendisi irite etmiyor, gel ağzımı burnumu dağıt hayatımı kaydır diyor.

    sınırlarını bilmeli kendisi.

    şu an sırtını dayadığı fb emre belözoğlu'na bile sırtını döndü. kendisi emre belözoğlu'nun yanında bir hiç. gerisini kendisi düşünsün.

    futbol camiasında saha içinde olan saha içinde kalır bilir. kendisi futbol camiasından da saha dışında gereken cevabı elbet alır.

    https://twitter.com/...wGCdnQc6kqw&s=19

    böyle davranan şahıslar forum sayfalarından bile postalanıyor.

    korkuyorum ama kendisi için. korkuyorum kendisi yüzünden ailesine bile sıçrayacak mesele.

    ondan sonra "niye bizi düşman gibi görüyorlar?" diye sorarlar bir şey yapmamışlar gibi.

    karakteri gittiği yere göre şekil değiştiren zavallı.

    edit: sanki kerem'e dayak atmış gibi havalara girmiş twitinde. oradan uzaklaşan kendisi değilmiş gibi. böylece kerem'in korkak dediği kişinin kendisi olduğu kesinleşti. kerem onun için dememiş olsa bile kendi üzerine alarak korkaklığını kabullenmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın