• 10074
    galatasaray taraftarı başarıya alışkındır, bu sebeple hep başarıya da açtır. ben bunu doğru buluyorum, şampiyonluk için sevmedim gibi züğürt tesellisi çıkışları hiç sevmem. 3 büyüklerden takım destekleyip bunlara sığınmak komik geliyor. ama yeri gelir şampiyon olmasan da desteklersin. dünya üzerinde her sezon şampiyon olan veya kupa olan bir takım mı var?

    ancak derbi ile başlayan hem sözlükte hem de sosyal medyada gördüğüm inanılmaz bir garabet var taraftarımızın üzerinde. elbet kızdık, sinirlendik. eksikleri yanlışları konuşuruz dururuz ama önce son maç var. alınacak bir şampiyonluk var.

    kaptanlarımızdan kerem aktürkoğlu. bu adamın hatalarını herkes gördü ama siz kaç sezondur olağanüstü katkısı olan adamı hakarete varacak şekilde eleştirdiniz, küstürdünüz. şimdi bize şampiyonluğu al diyorsunuz. yine gamsız wilfried zaha, yeteneksiz berkan kutlular ne oldu şimdi bu adamları övüyorsunuz da sihirbaz hakim ziyech, aşkın olayım mauro icardi hakaretler yiyor. bu yaptığınız taraftarlık değil, seyircilik bile değil. sosyal medya kimse kimsenin yüzüne bakmıyor diye mi utanmadan yapılan bu hakaretler. ayıp ediyorsunuz, eleştiri adı altında sapla samanı karıştırıyorsunuz.

    şampiyonluğun önemi kalmadı diyen mi ararsın artık kutlamam diyen mi. nerdesiniz abi siz? burası galatasaray. ben de çok kızdım. en büyük hatalar hoca ve topçuların ama biz de hatalıyız bunu kabul edicez. sezonun finalini yapan kendi adına ölüm kalım maçına çıkan karaktersiz bir rakibe istediğini verdik tribünde. maç öncesi çok gördük 5-6 lar konuşuldu. herkes şapkasını önüne alacak. şampiyon olduktan sonra da takıma bakıcaz. bu derbinin telafisi var. ama kopenhag ve prag maçlarının olmadı. hepsini tartışacağız, ders çıkaracağız ki daha ileri gidelim ama şimdi zamanı değil!

    artık kapansın bu defter, uzatmanın manası yok. yeni gün, baştan başlıyoruz herkes ayağa kalksın. kendize gelin buradan sahaya kadar.

    --- alıntı ---

    biz buraya şova gelmedik. o şovu tribünde yapıyorlar. o bakan, öteki milletvekili, o şov orada yapılıyor, burada yok!
    siz galatasaray takımının tarihine kupa kazandıracaksınız. kendi futbol hayatınıza da. bir kupa şampiyonu olun. nedir bu haliniz?!
    maça çıkıyoruz, kupa finaline! tam bir buçuk gündür size seslenmiyorum, hala burada aynısınız!
    siz böyle mi geldiniz bu yerlere? ciddiyetinizi koruyarak geldiniz! inşallah beni yanıltırsınız.
    oradaki de şov, bizim işimiz değil; bizim işimiz top oynamak. kendinize gelin buradan sahaya kadar, başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. size yakışan budur!
    büyük ünvan sahiplerine, büyük takımlara yakışan budur! o ciddiyetle, her takımı ciddiye alarak ve en az leeds maçı kadar, arsenal maçı kadar koşarak, çünkü tarihe bir kupa daha kazandıracaksınız, göreyim benim takımımı!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın