• 57
    değerli renktaşlar hepinizi iyi geceler diliyorum.
    bildiğiniz üzere son derece üzücü bir derbiyi geride bıraktık. hepiniz gibi benim de canım çok sıkkın olduğu için dünden beri ne sosyal medyaya ne de buraya doğru dürüst girmek istemedim. öfkemi burada kusmak istemedim. daha sakin bir kafa ile yazmak istedim. fakat dünkü maçı tekrar hatırladıkça malesef hala tam olarak üzüntüm geçmiş değil. evet yönetiminden, teknik ekibine, taraftarından futbolcusuna son derece kötü bir derbi performansı izledik. yönetim seçim kaygısına girmiş sahaya girip görevlini tartaklayanlara engel olamıyor. teknik ekip bağıra bağıra gelen mağlubiyete ve takımdaki rehavete müdahale etmiyor. futbolcular şampiyon olmuş gibi eğlene eğlene çıkıyor. taraftarlar 5 atarız 6 çakarız diyip maç günü bir tane futbolcu kılıklı elemanın ucuz akıl oyunlarına alet oluyor. her anlamda sınıfta kaldık.
    ama artık yeter.
    artık üzüntümüzü bir kenara bırakıp önümüzdeki şampiyonluğa odaklanmalıyız. 96 şaibeli puan toplamış, sene içinde defalarca kez kayrılıp 3 puan arkamızda son haftaya gelmiş bir topluluğu tekrar kafalarını kaldırdıkları naftalin kokulu bayrakları ile geldikleri yere geri sokmak için önümüzde tek bir maç var. akıllı olalım.
    yönetimi teknik ekibi futbolcusu taraftarı hep beraber aklını başına alacak ve cata çata bir futbol oynayıp bu kupayı havaya kaldıracak. bakın bu derbinin öfkesi ile almazsak almayalım tarzı sözler söyleyenler es kaza gerçekleşirse bir ay kendimize gelemeyiz. beşiktaş'a averajla verilen kupanın 100 katı daha ağır olur bu.
    lütfen aklımızı başımıza alalım kupamızı alalım sonra eleştirimizi yine yapalım.
    hep beraber son kez hedef 24!
App Store'dan indirin Google Play'den alın