• 1389
    şampiyon olunca kaybedilen üç puanı hatırlamam renkdaşlar ben. futbol bu, yeneriz yeniliriz, boşuna demiyoruz başarılar gelir geçer asaletin bize yeter diye. benim için önemli olan 24. şampiyonluk, şampiyonlar ligine katılma. 1 averajla şampiyonluğu kaybettiğimizde de üzüldüm ama umursamadım. böyle şeyleri fenerliler travma olarak üzerinde taşır, biz başarıya odaklanırız. evet üzüldüm, evet hayalkırıklığına uğradım 70dk 10 kişi ismail kartal’ın mert hakan’ın ali koç’un fenerine yenilmekten ama her maratonda engeller olur. man cityde arsenal’e 1-0 yenildi çok önemli bir maçta. haftaya şampiyon olduğumuz zaman bu 3 puanın hiç bir önemi kalmayacak, bir tek 105 puanla bitirmek isterdim ligi 102 ile ve ya 100 ile bitirelim fark etmez o 24ü aldıktan sonra.

    maç bize eksiklerimizi gösterdi, kapanan takımlara zorlandığımızı, kadro derinliğimizin eksikliğini gösterdi. organize atak geliştirmekte zorlandığımızı, bazı futbolcuların lig bitirken fiziksel düşüş yaşadığını gösterdi. okan hoca da daha genç böyle böyle tecrübelenecek tabii bunlardan ders çıkarırsa.

    ki muhtemelen uzun vadede bizim faydamıza olacak bu yenilgi. ali koç tekrar seçilip feneri batırmaya ve başarısızlığa devam edecek, biz muhtemelen daha galatasaraya yakışan bi başkan seçeceğiz, muhtemelen bundan sonra kimse matematiksel olarak yarışı bitirene kadar şampiyonuz havasına girmeyecek. psikolojik üstünlüğü yenildiğini düşünürsen kaybedersin. biz 13. olduğumuzun ertesi sezonu şampiyon olduk. düştüğünde kalkmayı biliyorsan büyüksündür zaten. fener düştüğünde kalkmayı bilmediğinden 10 senedir böyle, bırak onlar bu kibirle yaşasın, bırak onların tek övündüğü şey galatasarayı yenmek olsun, biz şampiyon olalım.

    dün sadece futbolcular değil, taraftar da maça şampiyonluk kutlamaya gitmiş, maçtan çok sonrasına konsantre olmuş herkes, 3-5 atarız modundaydık. rakip konya da olsa, fener de olsa, bayern de olsa biz her ama her maça aynı ciddiyetle çıkmalıyız. bu iyice artık beynimize yerleşmiştir bizim sanırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın