• 1357
    bize yakışan gibi sahada kalalım, maçı konuşalım.

    hafta boyunca başta saç olmak üzere ''gs fark için çıkacak'', ''6-0'ın intikamı'' diyerek samandıra'yı gaza getirme çabaları işe yaramış, fenerbahçe 90 dk boyunca inanılmaz konsantreydi. bize beraberliğin yetiyor oluşu da oyuncularımız üzerinde müthiş bir rehavet yaratmış.

    oyunun sürekli durması, fenerbahçe'nin her kornerinin üç dakika sürmesi takımın oyununu ve temposunu acayip etkiledi.

    maç boyunca merkezden hiç delemedik fenerbahçe'yi. buna karşın oyunu kanatlara yığmamız gerekirdi. ziyech'in ferdi'ye üstünlük kuramaması sonrası barış'ı oraya çekmeyi düşünmeliydik. forvetleşme özelliği olan kerem aktürkoğlu solda etkili olabilirdi barış sağda ferdi'yi yorarken. 45'de ziyech-kerem değişikliği oyun olarak bizi olumlu yansıyabilirdi. özellikle fenerbahçe 10 kişi kaldıktan sonra hiç alan bırakmadı geride, 9 kişi defans yaparak kontratak kovaladılar.

    icardi'ye maç boyunca top getirememiş olmamız da ileride çoğalmadığımız için oldu. merkezden delemediğimiz için ne demirbay ne torreira rakip ceza sahasına giremediler, haliyle icardi iki stoperin kucağında kaldı.

    golden sonra bizi biz yapan oyunumuzdan vazgeçip doldur boşalt denedi hoca. kızdığım şey madem bunu yapmaya karar verdik neden takımın en güçlü oyuncusu barış'ı sağ beke hapsettik? bu takımda barış orta sahadan geride oynamamalı bu kadar net. böylesine fizik gücü olan birini ileride kullanmak zorundayız. hocanın bence en büyük iki hatasından biri barış'ı geriye çekmekti. ziyech oyunda kaldığı süre boyunca kullanamadık sağ kanadı, zaha girdiğinde de soldan denedik. oyunu kanatlara indirdiğimiz her dakika takım daha hareketli oldu, onların savunması daha çok alan bırakmaya başladı. keşke diyorum işte ikinci yarıya değişiklikle başlasaydık.

    takım ve hoca için ciddi bir ders oldu maç. bugüne kadar fenerbahçe'nin bütün kışkırtmalarına, bizi saha dışına çekme çabalarına fırsat vermedik. ilk kez sahada kalmadık sonucu ağır oldu. haftaya artık telafisi yok, 3 puan almak zorundalar. üstlerinde ister baskı hissetsinler ister stres. beraberlik falan kurtarmayacak, kazanacaklar mecbur.

    fenerbahçe'nin ve ali koç'un maç öncesi, maç boyu, maçtan sonra yaptıkları gram şaşırtmadı beni. fenerbahçe'ye ve fenerbahçeliliğe yakışan davranışlar bunlar, bunlara cevabı verecek olan gs yönetimi.

    okan buruk ve futbolcuların bu taraftara bir borcu var artık. bu borcu da ödemek için önlerinde bir 90 dakika var.

    siz bakmayın ''derbiyi kaybettik şampiyon olsak nolur'', ''feneri yenemedik kutlamam ben'' diyen yeni nesil sosyal medya galatasaraylılarına. biz 16 dakika el ayak titreyerek şampiyonluklar bekleyerek, puanımızın silindiği süper finallerden bugünlere geldik. galatasaray tarihinin 2006 ve 2012'den sonra en temiz şampiyonluğu olacak 2023-2024.

    haftaya konya'da biz şampiyonluğu alınca kadıköy'de yek vücut birlik olacaklar, tek bir istifa sesi bile olmayacak, şampiyonluğu kaybedişleri umurlarında olmayacak çünkü var oluş felsefeleri olan gs'yi yendiler.

    galatasaraylılar şunu hiç bir zaman unutmasın; tarih şampiyonları yazar. allah yüzümüzü kara çıkarmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın