• 35698
    kötü kurgulanmış takımdır. başta erden timur olmak üzere tüm yönetim bu sene özelinde takımı kötü kurmuştur. bir takım düşünün ki orta sahasındaki 2 yabancısından, ki o adamları maaşları 6-6,5 milyon euro, tüm sene boyunca 1g fayda sağlayamamıştır. 37 yaşındaki 10 numarasının yedeği yoktur. yaklaşık 100 kiloyla oynayan ve yıllık 10 milyon euro kazanan oyuncusunu sahadan çıkartabilecek, daha doğrusu o’nun yokluğunu idare edebilecek 1 tane bile yedek oyuncusu yoktur. dünyada şampiyonluğa oynayan hiçbir takımın orta saha 3’lüsü torreira, demirbay ve mertens olamaz zira bu oyuncular torreira haricinde top kaptırma makineleridir. sırf bunu görememek bile, bir dahaki dönem için görev alamama sebebi olmalıdır.

    bu sene gerçekten yönetimsel anlamda fahiş hatalar yapıldı ama okan buruk ve teknik heyeti, ligin diğer takımlarının rezalet oluşlarından da faydalanarak işi buraya kadar getirmiştir. ama 27 mayıs 2024 sabahıyla birlikte bu kulüp, gelecek seneler için modern futbol takımlarının sahip olduğu kadro planlamalarını hayata geçirecek bir futbol aklını işin başına getirmelidir. 1 dakika bile kaybedilecek zaman yoktur çünkü futbolda dün yoktur, bugün geçicidir.

    he bu söylediğimi yapabilecek bir yönetim başımıza gelir mi? hiç sanmıyorum. hepimiz yaşayıp göreceğiz ki yine en iyisini alacağız ayağına takımın en önemli bölgelerine yine 6-7 eylül akşamına kadar transfer yapılmayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın