• 213
    19 mayıs 2024 tarihinde sınıfta kalmış olan tribünler. aynı hoca gibi, aynı oyuncular gibi.

    sahaya yabancı cisim atan taraftarlar tespit edilmeli ve ceza verilmeli. sahadaki oyuncu istediği hareketi yapabilir, provoke edebilir. düşman bir ortama geliyor ve avantaj elde etmek ve aramak en doğal hakkı. çözüm sahaya bir şey atmak olmamalı.

    bir diğer konu alkol. bu konu bir kangrene doğru ilerlemekte. çok içince takıma destek vermiyoruz, bunu anlamak gerekiyor. ama rakip oyunculara yabancı isimlerin atıldığı yerde alkol almamayı tercih etmek çok büyük bir medeniyet aslında. alkol almak da yabancı cisim atmayı tetikliyor bu arada.

    bir diğer konu ekonomik gerçekler. koltuk fiyatlarının bu kadar arttığı ve devir yasağı olmasına rağmen karaborsanın hala devam ediyor oluşu tribüne çok kan kaybettiriyor. 19 mayıs tarihinde fener taraftarı şov yaptı ve 50 bin kişi arkadaşları dinledik. iyi skorda bağırmak kolay iş. tüm sezon takımına artı değer katan tribünler 19 mayıs 2024 akşamı öyle böyle sınıfta kalmamıştır.

    böyle yazıyorum ama herkes kendi bildiğini okumaya devam edecek. bu renkleri çok seviyoruz ama desteği nasıl veriyoruz ve vermeliyiz. burada toplu bir eğitim gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın