• 545
    2023-2024 sezonunun bizim için telafisi olan final maçıdır. doğrudan bu sezondaki rakibimizle oynayacağımız içinse sezonun en önemli ve kritik maçıdır. başka bir final daha oynamamak için bu maçtan en az 1 puan almak bizi şampiyon yapacak.

    final maçı olması dışında bu maç hedefsiz iki takım arasında bile oynansa önemli bir maçtır. sakızına bile oynansa önemli bir maçtır. bu yüzden bir sezonu kötü geçiren diğerinden puan almayı başarmıştır. konsantrasyonlar üst seviyede olur bu maçta. bu yüzden bizim konsantrasyonumuzu asla düşürmememiz gerek. şampiyon olacağımız bir sezonda bunlara puan verip mutlu etmeyelim onları.

    bu maç özelinde ise bizim bek oyuncularımıza çok yük binecek. kaan ve derrick köhn dikkatli olmalı. özellikle köhn için kendisini gösterme maçı. lig maçlarımızda anadolu takımlarına karşı iş gördü ama öyle ya da böyle daha kaliteli takıma karşı ne yapacak çok merak ediyorum. bu maçta ya vezir olacak ya da rezil olacak. eğer rezil olma durumu olursa önümüzdeki sezona yeni bir sol bek bakmamız gerekir. çünkü kısmetse şampiyonlar ligindeki rakip takımlar daha kaliteli olacak ve orada oynayabilecek kalitede oyunculara ihtiyacımız olacak.

    kısacası bu maç köhn'ün kendisini gösterme maçı olacak. kendisi için bir meydan okuma. ve bence sorun yaşarsak en fazla köhn'ün bölgesinden yaşarız.

    ve bu maç rakibe güçlü bir cevap vermek için iyi bir fırsat. sezon boyunca sanki kendileri çok üstünmüş biz ise sadece hakemlerle ilerliyormuşuz gibi ağladılar. gerçeği suratlarına vurma vakti geldi!

    ilk 11'de ise sürpriz beklemiyorum. son haftalarda nasıl başladıysak öyle başlarız.

    her oyuncumuz bu maç son maçmışcasına koşmalı, mücadele etmeli. ekonomik davranmanın anlamı yok. fbli oyuncular bu mantıkta olacak çünkü onlar için son şans. onlar kazanamazsa tatile çıkarlar şimdiden.

    tribünler ise agresif olmalı. şampiyonlar ligi'nde münih'e uygulanan tarife, hatta daha serti uygulanmalı ama maçı yarıda bırakacak bir şeyler yapmadan. fbli oyuncular en ufak şeyde maçı iptal ettirmeye çalışacaktır. bahane vermeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın