• 479
    bugün alt tarafta kurban bayramının erken yaşanacağı ligdir. kan gövdeyi götürecek bu akşam.

    18 mayıs 2024 kayserispor konyaspor maçı: en rahat maç gibi görünen maç bu. bu maçın bile hikayesi var. kayseri 13. sırada, konya 14. sırada. kayseri küme düşme hattından 4 puan yukarda, konya yalnızca 3 puan yukarda. kayseri kaybettiği takdirde önümüzdeki hafta muhtemelen tek maçlık farkla sivas deplasmanına çıkacak. konya kaybettiği durumda ise önümüzdeki hafta galatasaray'ı ağırlayacak ve bizim de şampiyonluğumuzu ilan etmemiş olma ihtimalimiz var neticede. bu eşleşme de 2 takım da nispeten rahat ancak bir anda kendilerini bambaşka bir konumda bulabilirler son hafta. kolay maç değil asla.

    18 mayıs 2024 ankaragücü pendikspor maçı: ankaragücü sezona ne hayallerle girdi, ne hale geldi. 39 puanla 15. sıradalar ve küme düşme hattından yalnızca 2 puan yukardalar. pendik ise 36 puanla 19. sırada. işin civcivli kısmı ilk maç 1-1 bitmiş. yani pendik kazandığı anda ankaragücü'nün üstüne çıkıyor ve ankaragücü direkt olarak potaya girebilir. pendik ise kazansa bile potadan çıkamayabilir ancak kaybettiği anda düşecek. ankaragücü çok ciddi bir taraftar baskısı altında oynayacak. yanlış anlamayın, kendi taraftarının baskısı.*

    18 mayıs 2024 gaziantep fk karagümrük maçı: geldik en civcivli maça. 16. sırada küme düşme hattının 1 puan üstünde antep ile 17. sırada küme düşme hattında olan karagümrük'ün maçı. kazanan diğerini çok yüksek ihtimalle düşürmüş olacak. deplasmanda olmasına rağmen kazanması gereken taraf karagümrük. selçuk inan, kasımpaşa'da kötü bir giriş yapmıştı teknik direktörlüğe. bakalım antep'i ligde tutmayı başaracak mı göreceğiz. belki de onun için de çok kritik bir viraj olacak antrenörlük kariyerinde. oynayacağı ilk finallerden biri olacak.

    18 mayıs 2024 beşiktaş hatayspor maçı: düşmeyi direkt ilgilendiren bir başka maç. hatay 37 puanla 18. sırada. düşme hattındaki herkesin birbirini kıracağı bu ateşli günde alakasız bir takımla boğaz manzaralı stadyumda oynayacaklar. bakalım, belki de billong'un ödemesi bugün yapılır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın