resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37459
    yıllarca kendisine nefret kusanlar hocam, fatih hocam gibi şeyler söyleyince sağlam bir gülme patlatıyorum, kendisine destek olmayan yönetimler ve taraftarın fatih hoca'yı övme hakkı yok, hocam deme hakkı yok!

    galatasaray kariyerinde 8 lig şampiyonluğu olan en büyük galatasaray efsanesi. 24 şampiyonluğun 8 tanesi kendisine ait, uefa kupasına falan girmeden sadece bu bile galatasaray kariyerinin eleştirilemez noktada olması için yeterli. eleştirilemez, fatih terim bu toprakların gördüğü en büyük spor adamı, galatasaraylı olmasından gurur duyuyorum.

    3. döneminde 2 lig şampiyonluğu yaşamışken kendini kaybetmiş bir başkan tarafından derbi galibiyeti sonra yollandı ve o başkan 1 sene sonra kendi ipini çekip gitti ama kulüp de çok büyük bir yükün altına girdi.
    4. döneminde 2 lig şampiyonluğu kazanmış ve 3. şampiyonluğa giderken pandemi sonra takımın dağılması(sakatlık-geri çağrılan oyuncular-hakem katliamı) ile havlu atmış, 4. senesinde de şampiyonluğu kanatlı bir takım ve hakemler tarafından çalınmıştır. son senesinde ise yaşadığımız hakem katliamını, genç ve yeni kurulmuş kadronun dağılmasını kendisine yıkacaksak işimiz var, ondan sonra gelen adamı övmelere doyamıyor bazı kişiler mesela ama iş terim'e gelince birden nefret kusmaya başlıyorlar.

    kendisine nefret kusan, yalan atan galatasaray taraftarları görüyorum ve hakkımı helal etmiyorum onlara. hiçbir teknik direktör ne kazandıklarını kazanabilecek, ne de fatih terim kadar galatasaraylı olacak. başlığına gelip durmadan aynı şeylerin yazılması, yalanlar atılmasına izin verilmesini de kaldıramıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın