• 206
    iyi bir taraftar olduğu kesin. futbol konusunda dursun özbek'ten daha ilgili ve bilgili olduğu da kesin. bu konularda dursun özbek yandaşları bu adama saldırmayı bence bıraksın. kendisi "bugün galatasaray saha dışında ve kurullarda pasif kalıyor, üvey evlat muamelesi görüyor, hükümet veya devletle de kavga etmeyeceğiz ama asla sessiz kalmayacağız." vurgusundan gitse daha şanslı olurdu. ali koç sadece sert galatasaray düşmanlığından seçimi kazanabilir. benzer bir sertlik imajından gidebilirdi kendisi ama yemedi sanırım. tabi bizde salt fener düşmanlığı da seçim kazandırmaz. aslında bunları da söylüyor ama asıl derdi florya. florya konusunda somut verilerle desteklenmiş bir çalışması yok. sadece kuru muhalefet yapıyor. dursun özbek'e güvenilmeyebilir ama icraatçı bir başkan olduğu kesin. inşaat işlerinden anladığı kesin. peşkeş lafı çok ucuz laflar, hakikat olsa bile alternatifi kuru laf olunca inandırıcı bulunmaz.

    sonuç olarak bazı sebeplerden dolayı yüzde yüz seçimi kaybedecek:
    1- seçim tarihi noktasında şanssız. şampiyonluk haftalarında muhalefet olmak kötü bir imaj veriyor. adam da haklı, propaganda yapacak zamanı kalmadı. ama düz taraftarlık bunu hoşgörmüyor.
    2- florya konusunda dursun özbek gittikçe haklı bulunmaya başlandı. dursun özbek yüzde yüz haksız iddiası ispatlansaydı sadece florya'dan dolayı seçimi kaybedebilirdi. dursun özbek de yüzde yüz haklı değil ama ne yapmak istediği de anlaşılıyor.
    3- futbol takımının başarılı olması da üstelik erden timur krizine rağmen elini zayıflatıyor.
    4- yanındaki rezan sevilmeyen bir tip. ünal aysal'ın seveni vardır ama düşmanı da çok.
    5- ve maalesef hazır değil. en önemli madde de bu. hazır olduğunda gel süheyl batum. en az bizim kadar galatasaray taraftarısın belli, bunlar çok hoş ama bir anda çıkıp geldin. 2 ay öncesinde bile hazırlığın yok. bence çok beklentin olmasın.

    haklı olduğu ama ona da hazır olmadığı tek büyük konu var. galatasaray saha dışında çok güçsüz. galatasaray dokunulabilir bir kulüp. her hafta emekleri çalınan ve haksızlığa uğratılan bir kulüp. dursun özbek yönetimi bu konularda hiçbir şey yapmıyor maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın