resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 37361
    hocanın başarılı olabileceği tek yer galatasaray. çünkü müthiş bir kimya uyuşması oluyor. onun dışında panathinaikos zaten çöp bir takımdı. bir kaç maçına göz ucuyla baktım halı sahadan hallice bir takım. benim anlamadığım kupa maçına kadar bekleyebilirlerdi ama hoca belli ki yine sinirlerine yenik düşmüş. kimse kendisine emekli ol vs diyemez ama bu saatten sonra hocadan prime bir verim alması çok zor herhangi bir takımın. çünkü çok gelenekçi ve en önemlisi çok alışagelmiş kalıyor. mesela;

    --- alıntı ---

    panathinaikos olduğu her kulvarda hep en iyisini ister, panathinaikos şanlı tarihi buna alışmıştır

    --- alıntı ---
    vs gibi söylemler. hocam bu işler 90'larda 2000 başlarında işe yarıyordu belki ama artık modası geçti. oraya gittiğin ekip ayrı bir soru işareti. bakıyoruz hocanın galatasaray'daki ilk ekibine ve milli takımdakilere, aradaki fark dağları geçmiş.

    üstelik kalite farkı çok büyüktü panathinaikos ve şampiyonluğa oynayan diğerleri arasında.

    sonuç olarak güzel bir hayaldi ama hayal olarak kaldı. ben isterdim en azından yunan kupasını alsın. zaten belliydi hocanın sezon sonu bırakacağı ama kupaya kadar beklerler diye tahmin etmiştim. olmadı. bende bir dönem daha milli takım yapacak sonrasında ise emekli olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın