resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 37357
    pana kariyerine fena bir başlangıç yapmamıştı aslında. iştahlı, özlemli ve sakin başladı. oyuncularla da iyi bir frekans yakalamıştı.

    ancak şaşırtıcı olmayan bir şekilde transfer sezonunu çok kötü geçirdi. samet ve hugo'yla iki transfer hakkını stoper için kullanmasına rağmen savunmayı toparlamak şöyle dursun, daha da kötüye götürdü. bakasetas da biraz skor katkısı vermiş gibi gözükmesine rağmen oyun olarak hiçbir varyasyon ekleyemedi. yaratıcı ve skorer bir kanat oyuncusu en acil ihtiyaçken transfer hamlelerini böyle kötü yapmak takımı geriye götürdü. bu berbat transfer operasyonu takım içi dengeleri de olumsuz yönde etkiledi. hocanın mevcut gedikli oyuncuların desteğini kaybetmekte transfer başarısızlığının etkili olduğunu düşünüyorum.

    öte yandan baştaki sakin, konsantre hâli yerini çok çabuk hakemlerle, rakip hocalarla didişmeli gerginliklere bıraktı. bunun anlamını aslında hepimiz biliyoruz; oyun gelişmiyordur, maçlara 1-0 mağlup başlayacak şekilde planların çözülmüştür falan filan.

    yetersiz teknik heyeti de şaşırtmayan bir dezavantaj olarak tekrar karşımızda. şampiyonluk kaç kez pana'nın önüne gelmesine rağmen bir türlü kaderini eline alacak bir teknik-taktik hamle, bir plan gelmedi kenardan. açık söylemem gerekirse teknik direktör değişikliği yapmasaymış pana'nın şampiyonluk ihtimali daha yüksekmiş.

    çok isterdim ergin ataman gibi koyduğu hedefe ulaşıp yunan'da türk rüzgarını şiddetli estirmelerini. ancak fatih hoca kendisini hiçbir alanda güncelleme ihtiyacı hissetmemiş dinlenme döneminde. iyi başlayan ama üzücü bir şekilde nihayete erken bir macera oldu fatih hoca - pana birlikteliği...
App Store'dan indirin Google Play'den alın