• 25
    bir ara aslantepe'yi de biz yapıyorduk. harbiden ne oldu ona? daha stadın üstünü kapatacak bütçeyi ayıramadık biz onca yıldır. yok stadı biz kapatacağız, devlet bize bunu verecek, yok biz devletten şunu aldık ancak bunun karşılığında falan. çadırı verdik, spor salonu aldık falan. vallahi benim pek aklım almıyor orası satılmış, burası yontulmuş. ben şunu biliyorum. bizim mal varlığımız bizi refaha ulaştırıyor mu? ulaştırıyor. tamam yapılacak ve göreceğiz.
    ancak bu refah sonrası gelecek yönetimler bizi yiyecek ve eski günlere geri mi götürecek orasını da göreceğiz. artık kendi kendine yeten bir kulüp olmalıyız.
    bunu da tüzüğe mi eklerler yoksa lisedeki pilavın içinden mi çıkar bilmiyorum ama galatasaray'ı borçsuz durumdayken de zarar ettiren tıpış tıpış o zararı ödemek zorunda kalır. yok o liseli yok o hükümete yakın falan bunlar bayatladı.
    florya satılacak ve yerine daha iyisi yapılacaksa üstüne borçlar kapatılacaksa 1 dakika bile beklemenin anlamı yok.
    he gittin orayı sattın, yeni tesis yapmadın, borç kapamadın üstüne gittin her oyuncuya 10+ milyon avro bonservis, 3+ milyon avro maaş bağladın işte orada bir menajer peşkeşi olacağı garantidir.
    yanlış hatırlıyorsan yeşillendirilebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın