resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9676
    https://twitter.com/.../1790404456879706519

    --- alıntı ---

    "fikir ayrılığımız, sevgi ayrılığı değildir."

    dursun özbek: "erden kardeşim 7 önce ricam sonrası forma sponsorumuz oldu. galatasaray sevdalısı bir arkadaş, buna kimsenin diyeceği söz yok. yönetim kurulu'nda herkesin aynı şeyi düşünmesini sağlayamazsın. ama bizim kültürümüzde şu var; uygulamada birliği sağlayıp ona göre hareket eden bir camiayız. fikir ayrılığımız sevgi ayrılığı değildir. erden timur benim kardeşimdir. her zaman hizmet etmeye devam edecektir. kimse fitne edebiyatıyla bu işi başka seviyeye çekmesin. gönül birliğimiz halen devam ediyor."

    --- alıntı ---

    güzel insan.

    dişiyle tırnağıyla kazıyarak kazanmış şimdiye kadar kazandıklarını. insanların dış görünüşüne bakıp hayatta ne yaşadıklarını bilmeden dalga geçmek en kolayı.

    babası ile arasındaki diyaloğu anlatınca gerçekten duygulandım. çünkü; bir babanın evladı için umutlanmasını, onun daha iyi bir geleceği olsun diye heyecanlanmasını ve sevincini hepimiz yakından tecrübe ettik. küçük yaşta babasızlığı da bazılarımız tecrübe etmiştir.

    camiayı bir araya topladı. birbirine küs isimleri bir araya getirdi. her daim camiada birlik istedi.

    "bana nasıl florya'yı peşkeş çekiyorlar" derken sesinin titremesini farkettim. açıkçası bu adam bana samimi geliyor. erden timur başımızın tacı inşallah aralarındaki sıkıntıyı çözerler. altaylı gibilerin abarttığı gibi pis işler döneceğini de sanmıyorum çünkü dursun özbek bana bu izlenimi vermiyor.

    ilk dönemi kötüydü ama giderken iki sene şampiyon olacak bir kadro ve teknik direktör bıraktı. kulüp içerisinde yanlış işleri de oldu ama şu an yapmıyor. istikrar iyidir umarım görevine devam eder.

    katıldığı programın tamamı;

    https://www.youtube.com/...?si=KWDGM_NswEzF1nCe
App Store'dan indirin Google Play'den alın