• 106
    8 ve 10 numara dışında genç oyuncu transferine yönelmemiz gerekiyor. 8 numara için paraya kıymamız gerekecek. 10 numara için mertens ile dönüşümlü oynayabilecek biri düşünülmeli. bu oyuncu 12. yabancı oyuncu olarak düşünülebilir. böylelikle her bölgede 1 yabancı oyuncu olurken 10 numara bölgesine 2 yabancı oyuncu ayırmış olacağız.

    oğuz aydın - can keleş ikilisinden en az birini kadroya katmalıyız. teknik ekip hangisinin iyi olduğunu belirleyecektir. burada bizim avantajımız şu; fenerde sağ açıkta cengiz ve irfan, beşiktaşta da rachica ve gezzal var. benim gönlümden geçen isim oğuz aydın. fizik olarak barış alper gibi gelişebilir. fransadan ilgilenen kulüpeler olduğunu duymuştum. aslında bu bölgeye yunus da gelecek ama gelelcek yılları düşünerek en azından birini kadroya katmalıyız.

    sağ bek için dinamik ve güçlü bir genç oyuncu almalıyız. scout ekibi iş başına!

    sol bek için yerli bir alternatif aramalıyız. buraya frieburg oyuncusu berkay konuşuluyor. umarım yeterli bir oyuncudur. gençliği bizim için büyük avantaj.

    santrafor bölgesine de icardi'yi yedekleyebilecek bir oyuncu alınmalı. 12 yabancı hakkı diğer bölgelere harcandığı için bu bölgeye ben erencan'ı isterim açíkcası.

    ana çekirdekten kimsenin gitmediği senaryoda 5 transfer eder. bu beş transferin üçünü haziran ayında bitirmemiz gerekiyor.

    gelelim gideceklere.. ndombele, aurier, vinicius ve, tete yolcu. yolları açık olsun. zaha-kerem-barış alper üçlüsünün ayrılığı konuşuluyor. üçü de sol kenarda oynayan oyuncumuz. üçünün de ayrılması durumunda da sol kenara 2 oyuncu almamız gerekecek. nelson ve sanchez ikilisinin ayrılık durumuna göre takviyeler yapılacaktır. okan hoca gibi benim de temennim ayrılmamaları yönünde.

    edit: oliviera da yolcu, atlamışım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın