• 35644
    12 mayıs 2024 fatih karagümrük deplasmanında maalesef kendisinden beklenen futboldan uzak bir futbol sergileyerek taraftarını şaşırtmıştır. top hakimiyeti ve pas sayısı fazla gibi görünse de maçın büyük bölümünde oyuna hükmedememiştir. abdülkerim'in esas oyun kurucu olmasından sebep genelde takım sola çekti. rakip buna hazırlıklıydı ve top oraya geldiğinde oraya hemen yardım getirdiler.
    dönen topları almakta epey zorlandık, ribaundları toplayamadık.
    rakibi top kaybına zorlayamadık, presimiz biraz göstermelikti bugün. orta alanda sayıca çok fazla olduğumuz anlarda bile ( örneğin yediğimiz ilk golden hemen önce top ryan mendes'e atıldığı an ) rakip tek pasla 3-4 oyuncumuzu oyundan düşürdü.
    hücumda hala 25-30 yıl önceki demode taktiklerle pozisyon yaratmaya çalışıyoruz. abdülkerim'in attığı uzun topların hepsi isabetsizdi ve kalemize döndü. bu konuda bay53-dm10'un ısrarcılığına dua etmemiz gerekir.
    çok yavaş oynadık, top bir taraftan diğerine en az 5 pas ile geçti veya geçemedi.
    topu kaybettigimizde geride çok kolay eksik kalıyoruz. durum 0-0 iken bile kornerlere cümbür cemaat gitmenin hiç bir anlamı yok. artık kabul etmek gerekirki fatih karagümrük süper lige yükseldiğinden bu yana galatasaray'a ters gelen bir ekip.
    kısacası şampiyonluk stresi, rakibin durumu, puan farkı vs. bugünkü vasat futbolu haklı çıkarmaz. ha dersenizki "bana ne kardeşim bu futbol beni şampiyon yapamaya yeter de artar." ona da hak veririm. ama avrupa sahnesi için bu futbolun en az 1 tık daha iyi bir futbol şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın