resim
Fatih Terim
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:70
Uyruk:Türkiye
  • 37423
    --- alıntı ---
    burhan can terzi: "galatasaray'ın sparta prag'a avrupa'da, karagümrük'e de kupada elendiği dönemde fatih terim galatasaraylı yöneticilere mesaj gönderip, 'okan hocayı lütfen yalnız bırakmayın.' diyor."

    --- alıntı ---

    canım hocam gerçekten büyük bir insan. gerçek bir galatasaraylı. gerçek bir baba figürü. hakkında onca iftira atan tipler sürekli çıkıp duruyordu. bu yazıyı okuyunca pek utanacaklarını sanmam. utanmak bir yana zaten akıllarına ne gelirse düşmanca saldırıp durdular. bu tipler ellerini ovuşturarak hocamın bir hatasını bekliyordu bu konuda ne zamandır. ama işte kısmet olmadı daha. artık onlar için söyleyecek pek sözüm kalmadı.

    canım hocama gelirsem; bu camia için sonsuza kadar yaptıkların asla unutulmayacak. galatasaray deyince hep yanında sembol isim olacaksın. insan hata yapar, her ne olursa olsun hocam yaşayan galatasaray olarak çizgisini her daim korudu. okan hoca hakkında söylediklerine de hiç şaşırmadım doğrusu. koskoca galatasaray efsanesi her daim kendine yakışanı yapmıştır. yapmaya da devam ediyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın