resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9657
    geçen gün yazmıştım ancak modumuz bozulmasın, canımız sıkılmasın diye sildim şimdi tekrarlıyım.

    riva projesinde ihaleyi ilk alan firmanın ihaleden çekilmesi sonucu 2. en yüksek teklifi veren firmaya gitmişti iş, yılmaz inşaata. orada yanlış hatırlamıyorsam 2 ihale arasında %20'lik bir fark bize kaçmıştı ve midem bulanmıştı o işten. https://www.diken.com.tr/...stiren-riva-ihalesi/

    şimdi florya işinde seçim zamanı dursun özbek adına projelerden sorumlu olan erden timur sunumunda burayı biz yapacağız dedi, yetki isterken de aynısını söyledi ve yetki verildi dursun özbek yönetimine. iki gün önceki divan kurulunda dursun özbek nasıl yetki aldıysak öyle yapacağız gibilerinden konuştu.

    ya başkan seçilirken de yetki alırken de kendimizin yapacağı söylemi üzerinden yürümedik mi biz? şartlar değiştiyse bir zahmet bunu açıklayıver bizde bilelim.

    velhasıl erden timur sözünün arkasında duruyor ve projeyi bizim yapmamız gerektiğini söyleyip başkanı karşısına alıyor. bu bir fikir ayrılığı falan değil. dursun özbek dün ak dediğine bugün kara diyor. baştan beri böyle düşünüyorsa erden timur'a barkovizyon ile yaptırdığı sunum neydi diye sorarlar adama. çık açıkla koşullar değişti de, bankalar birliğinden hemen çıkmak için kat karşılığı başka firmaya verdik de tamam anlarım ama bizim aklımızla alay etme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın