resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9652
    iki başkan adayını da beğenmiyorum. dursun özbek'e ikinci döneminden dolayı sadece bir sempatim var. süheyl batum'un siyaset çöplüğünden sonra sadece bize zarar verebileceğini düşünüyorum. hele ki akp iktidarının onun başkan olduğu dönemde devam edeceği düşünülürse. ali koç ve şebekesiyle uğraştığımız yetmiyormuş gibi bize bir cephe de siyasette açar. dursun özbek'in yanağını sıktırması skandaldır ama bizden birilerinin de dik duracağız ayağına hükümetle kavga etmesini de istemem. ankara ile kavga ediyoruz, o yüzden başarısız kaldık bahanesini de yemem. süheyl batum ve ekibi sadece florya meselesi için aday olmuş, bu çok belli. arka planda kimler var, dursun özbek florya konusunda gerçekten peşkeş mi çekecek, hiçbirini bilemiyoruz. bizans gibi kulübüz derdi faruk süren. maalesef entrika bu kulüpte hiç bitmeyecek, kimin eli kimin cebinde hiç belli olmayacak.

    taraftar bu işin neresinde çok belli olmayabilir. ama genellikle taraftar ne istediyse o kazandı galatasaray seçimlerinde. mustafa cengiz'i istedik, sürpriz şekilde o kazandı. tekrar dursun özbek'i istedik, o kazandı. şimdi kafalar karıştı yine. taraftarın endişesi de futbol zaten. güzel ortamı şu seçim mahvedecek diye hepimiz korkuyoruz. florya da başka başka meseleler de elbette önemli. ama türk milleti günlük yaşar. galatasaray taraftarı florya meselesi yüzünden 1 şampiyonluk bile vermek istemez.

    dursun başkan sen de kendini ifade etme güçlüğü yaşıyorsun. erden başkan da bir şey ima ediyor ama açık açık tavır almıyor. eğer bu süreci böyle yönetmeye devam edersen huzurumuzun kaçacağı çok belli. bak sayın başkan her şeye rağmen ehveni şer olarak seni desteklerim. ama şu anda galatasaray'ı yöneten biri olarak florya ve futbol takımı için daha net bir gelecek sunmalısın. bunu şampiyonluğu ilan ettiğimiz gibi göstermelisin. eğer bunu yapmazsan maç bile izlemeyen, yönetim kurulu itici tiplerden oluşan bir başkana seçim kaybedebilirsin, benden söylemesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın