• 96
    transfer işleriyle kim ilgilencekse seçimden sonra -tabi ki tercihim erden bey- seçimin ertesi günü uçağa atlayıp portekiz’e gitmeli.

    (bkz: jota silva/#3855352)
    (bkz: rafa silva/#3827648)

    bu arkadaşları bitirip dönmeli. rafa’nın bonservisi elinde, ayrılacağı da açıklandı. jota’yı da 10-15m arasına bitirebilirsiniz.

    bu arkadaşları taze bitirdikten sonra, kerem, barış, zaha’ya gelecek tekliflere göre hareket etmeli. zaha’yı 15m e, kerem’i 15-20m arasında bir rakama çok rahat satabileceğimizi düşünüyorum. burası bile yukarıdaki iki oyuncuyu maaş artı bonservis olarak karşılar, üstüne de kar bırakır.

    hepimizin malum sağ bek bölgesi fakat ben en acil olmayan bölge olduğunu düşünüyorum şu anda. ha keza okan buruk’un da o şekilde düşündüğünü tahmin ediyorum. çünkü elinde satıp kar edemeyeceğin fakat performans alabileceğin bir dubois ve gayet iyi performans sergileyen bir kaan ayhan var.

    hatta şöyle söyleyeyim defans hattı en son bakacağımız bölge olacaktır nelsson ile davinson aynı anda satılmazsa. emin dönecek, sol bek yedeği türk kuralından ötürü muhtemelen kazımcan olacak, metehan muhtemelen tekrar kiralanır fakat sonuçta o bölgenin oyuncusu.

    8 numara ihtiyacı, torreira’yı mı öne atacağız yoksa demirbay’ın önüne beraber rotasyona girebileceği ya da farklı profil azman bir box to box mı alacağız ?

    zaniolo takıma dönse bile ne kalacağını ne de sisteme uyacağını düşünüyorum. 20m civarına satılacaktır, 15m e bile satılsa yine de kar ettiren bir transferdir.

    yunus akgün, satılsa da dönse de her halükarda karda olacağız. ya 10m kazandırıp gidecek ya da 10mlik bir futbolcu olarak dönecek takıma. rotasyona girebileceği bir ziyech var önünde, ki kendisinden ne öğrense kardır. ayrıca hem on hem sekiz numara rotasyonunda da göreceğimizi düşünüyorum takımda kalırsa.

    özet geçersem;

    zaniolo 20m, kerem 15m, nelsson 25m, zaha 10m, garanti gördüğüm satışlar bu da artı 70m yazar bütçeye. 15m jota transferiyle, elde 55m kalır.

    bilinmezler ya da sürprizler köşesi;

    yunus 9m, barış 30 ve üstü ??, davinson 20m, ziyech 10m araplara ? tete kimin gönlünden ne koparsa, ben 5m yazıyorum altı olmaz üstü sevindirir. 74m potansiyel bonservis de ayrıca bu köşede yatmakta.

    en başta söylediğim iki transfer gerçekleşirse elimizde şöyle bir garanti kadromuz oluyor daha yaz başında;
    https://gss.gs/r6p.png
    (yedekler de altında yazıyor.)

    maaş bütçesinde de en az 12-13m eksiliyor satışlarla ve kirası bitenlerle.

    11 beklentimde demirbay’a takılmayın orta saha ya ne geleceğini kestiremediğim için kerem’i koydum. transfer sonrası kendisi sekiz numara yedeğine kaydırılır. bu kadroya ek bir üçüncü forvet alınır, çünkü barış da jota da rafa da mertens de santrafor oynayabiliyor.

    transfer sezonuyla ilgi ise tek bir dileğim var yıldız değil taş gibi adamlar alalım lütfen. 6 numaraya modric ya da 8 nuöaraya toni kross ya da ilkay’dansa taş gibi 20-25 yaş aralığında bir alman ya da kuzeyli gibi.

    türk transferleri ise tamamen fatih bey’e bırakıyorum. tahminim maaşta çok uçmazsa yusuf yazıcı ile ilgileneceğimiz.

    gönlümden geçen 8 köşesi -tarz olarak- ;

    (bkz: conor gallagher)
    (bkz: scott mctominay)
    (bkz: yves bissouma)

    mehdi tahremi’nin de sözleşmesi bitiyormuş yedek forvet rolünü kabullenebilecekse uçak portekiz’e gitmişken onu da bindiriversinler madem.

    elde kemik kadro var ve üstüne sağlam satışlar olsa bile maksimum 30-40m harcanarak iki tık öteye taşınabilir kadro kalitesi ki bu da şampiyonlar liginde çeyrek final demek.

    dipnot; umarım erden bey devam eder en az bir dönem daha çünkü alışları geçtim hadi satışları onun yapması lazım elde bu kadar büyük bir potansiyel varken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın