• 35643
    içinde bunduğumuz sezon itibariyle benim 2000 sonrası hatırladığım en güçlü halindedir. 2000 yılı da hayal meyal bende ama o takımı duyduklarım, bölüm bölüm bizzat hatırladıklarım ve sonradan izlediklerimle kafamda canlandırabiliyorum. o zamanlarda bile ligde bu kadar dominant değildik sanıyorum. ben şu anda ligde hiçbir maçta takılır mıyız endişesi yaşamıyorum, unuttum puan kaybını, nasıl bir histi hatırlamıyorum. 5 oldu mu 6, 6 oldu mu 7 gelsin istiyorum. takımda ve taraftarda rehavet oluşmuyor olması da pastanın üstündeki çilek. unutulmayacak bir takım izliyoruz ve kimsenin şüphesi yok takımdan, müthiş bir şey bu.

    okan buruk bir canavar yaratıyor. bu yolun sonunda büyük şeyler var abi. belki o kupa gelmeyecek, ömrümüz yetmeyecek o kupayı görmeye ama önümüzdeki birkaç yıl tarihe geçecek gibi hissediyorum.

    bu sezona dönecek olursak, burdan sonra yolu biliyoruz. kalan üç maçın üçü de festival gibi geçecek, keşke sezon 5 hafta daha sürseydi diyeceğiz. özellikle fener maçını neden +2 uzattı diye hakeme sövdüğümüzü görür gibiyim.

    neyse, ben biraz şımarmış olabilirim. siz şımarmayın. konsantrasyon devam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın