resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10170
    erden timur neresi, ünal aysal neresi?

    bugün ufuk kaan karacan'ın programında da gördük ki, erden timur en eleştirileceği konuda bile çıkıp anlattığında, en kızgın taraftarı** bile sakinleştirebiliyor.

    bu yıl tutmayan transferlerle ilgili;

    'bizim harcama limitlerimiz var. geçen yıl 1 milyar tl giriş olmuş. buna göre de limitimiz çıkmadı. o yüzden biz de boştaki oyuncuları tercih etmek zorunda kaldık, ve orası kısıtlı bir alan.' şeklinde açıklamalarda bulunmuştur.

    bu arada bu yıl gelirlerimizin 6.5 milyar tl'ye ulaştığı haberini de eklemiştir. bu durumda erden timur'un ndombele dışında eleştirilebileceği tek alan yoktur. free agent'ler arasından seçilen oyuncularla da bu konu sabittir. bonservis verdiğimiz oyuncularda herhangi bir yanılma yoktur.

    1- mauro icardi
    2- kerem demirbay
    3- davinson sanchez

    tabii bütün bunların ünal aysalla ne alakası var? çok alakası vardır efendim, arada da kilit bir cümle sıkıştırmıştır. 'sırf limitimiz az diye, 10 tane deneme yanılma yapacağımız zamanımız yok.'

    endoğan adili'lerin, ontivero'ların, burdisso'ların, umut gündoğan'ların, emirhan kayar'ların, tarık çamdallar'ın hajrovicler'in* kemiklerini sızlattın be erden başkan.

    para yoksa gideceksin no name 50 tane adam alacaksın, hepsi de genç olacak. dayayacaksın 5'er yıllık kontrat en düşüğü 500 bin euro maaş alacak.

    bu duyulmamış, izlenmemiş oyuncular, yemek yediğin insanların takımlarından olacak. 'kim var baba sizde', 'ver ondan'. replik de bu olacak.

    öyle rezil bir durum olacak ki bu, scout ekibinin şefi gs tv'de 'bu oyuncuların kaydı bile yok. biz izlemedik, aldırmadık. hatta olumsuz rapor bile verdik' demek zorunda kalacak.

    bunun ne denli rezil bir durum olduğunu anlamak için bugün övülen gs scout ekibine o dönemler neler yazıldığına baksınlar. görevde kalabilmeleri, o sağlıklı yapıyı sürdürebilmeleri bile şans. sağlıklı yapı olmadığına inananlar gitsin bjk ve fener transferlerine baksınlar.

    bence süheyl batum'un bu hamlesi sonrası, dursun başkan da aynı pozisyona serhat özbek'in oğlunu, yani yeğenini sportif a.ş.'ye getireceğini söyleyerek karşılık versin. erden timur vs. ünal aysal haksız rekabet olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın