• 2
    üzülerek söylüyorum ki bir önce ki gayrımenkul projesi olan riva projesinde yaşanan ünal aysal döneminin sonlanması ve takımın kötüye gitmesi sürecinin tekrarını yaşatacak gibi görünüyor.

    riva projesi hayata geçerkende yine üyeler ünal aysal'a bazı yetkileri vermemiş sonrasında çok iyi giden takım yapılan saçma sapan transferler ve işler sonucu bozulmul nihayetinde ünal aysal gitmiş ve duraklama dönemine girilmişti. sonrasında gelen şimdi ki başkan dursun özbek riva projesini bir şekilde kabul ettirip hala ne aldığımızı tam bilemediğimiz ve üstüne alacakları erkenden ucuza temlik ettirerek yine bir dönem galatasaray'ın borçlarını bitirecek denen rivayı elden çıkarmıştı.riva zamanıda takıma gelecek büyük paralar üyeler arasında hareketlenmelere sebep olmuştu.

    şimdi yine riva dönemi gibi galatasaray'ın borçları bitecek denerek florya projesi canlandırılıyor. 3-5 gündür görüyoruz ki yine üyelerde hareketlenmeler var zira galatasaray'ın kasasına girecek paralar büyük.serdar ali çeliker ve bir takım başka camia yorumcularına kadar dursun özbek'in planları anlatılıp muhalefet başladıysa belli ki içerde sıkıntı var.çok büyük ihtimaldir ki takım şampiyon olamazsa ortalık karışacak veya en iyi ihtimalle bu sene şampiyon olsak bile seneye yönetimi indirip yerine geçmek için muhalefet dönemi başlayacak.

    dursun özbek'in karşısına çıkan kesime güvenmesem de aklıma takılan tonlarca soru var ;

    1. şampiyonluk gelirleri
    2.şampiyonlar ligi gelirleri
    3.şampiyonlar ligi maç gelirleri
    4.store gelirleri
    5.sponsorluk gelirleri ki sözde en yüksek olduğu dönemmiş
    6.bedelli sermaye artışı (hemde yüzde yüz bedelli)
    7.kombine gelirleri (bu yenileme döneminde yapılan inanılmaz artış ile beraber 2 dönem)
    8.yeniden satılan loca gelirleri (ki millete haldır haldır alıyorsanız alın yoksa satacağız denmiş.)
    9.mecidiyeköy ve diğer satışlardan gelen gelirler
    10.oyuncu kiralama ve satışları
    11. sacha boey'den gelen gelir (yerine yenisi bile alınmadı.)
    12.muhtemel satılacak futbolculardan beklenen ortalama 40-80 milyon euro arası gelir
    13.dursun özbek'in takıma yardım olarak kasaya koyduğu söylenen 12-13 milyon euro arası para

    bu kadar para nereye gitti.bize sacha boey satışı sonrası bek alınmaması dahi bankalar birliğinden çıkmak üzere es geçildi diye söylenirken florya projesini bankalar birliğinden çıkılmak için yüklenici firmadan para alarak yapmanın anlamı nedir. nihayetinde açıklanan bankalar birliği borcu 2.2 milyar tl yani 67-68 milyon dolar arası.açıkcası hissem olmasına rağmen açıp galatasaray bilançosuna bakmadım ama 600.000 tl dönemsel kar açıklandığı haberlerini görmüştüm. kısacası kafamda deli sorularla seneye yaşamamız ihtimali olan sorunları düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın