resim
Dursun Aydın Özbek
Görev:Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:75
Uyruk:Türkiye
  • 9568
    tff seçimlerinin haziran ayına alınıp ligden düşeceği kesin olan malum takımın arka bahçelerinden istanbulspor'un süper lig kulübü sayılarak fazladan delege sokması için yapılan operasyonun önünde dimdik duran başkandır. medyatik biri olmadığı için haber edilmez. bunu yapan ünal aysal gibi şovu seven bir başkan olsa dik duruş diye sayfa sayfa entryler girilirdi haklı olarak.

    seçimler olması gereken zamanda yani açıklandığı gibi temmuz'da yapılırsa süper lig'de mücadele edecek eyüpspor gibi takımlar küme düşenlerin yerine fazladan delege sokma hakkına sahip olacaklar.

    sezon boyunca ligler oynanırken resmi olarak bir kez bile federasyonu istifaya çağırmayan tescilli şikeci bir kulübün başkanın yangından mal kaçırır gibi ligler bittikten sonra tarihi erkene almak için imza toplatma çalışmasının da sebebi tam olarak bu. küme düşen takımların çoğu büyük bir olasılıkla kendi beslemeleri olacak ve lig sıralaması tescilinden sonra bu kulüpler yerine süper lige yükselmiş olan esas süper lig kulüpleri fazladan delege sokabilecek.

    dursun başkan dik duruşuna devam etmelidir. arkasındayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın