resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 10155
    florya'da gayrimenkul işleri canlandı, hop bakıyoruz burada. sahi neden gitmişti bu adam?

    galatasaray'ın gelmiş geçmiş en şımarık başkanıdır. terimsiz dönemde takımı 1.5 yılda hallaç pamuğu gibi atmış, boru gibi kontratlarla kulübü bir nevi skibbe'nin ayrıldığındaki manşet gibi bırakmıştır.

    şimdi kimse kalkıp, geldiğinde borç bu kadardı, gittiğinde borç bu kadar oldu geyiği yapmasın. sağolsun tarık çamdallar, veysel sarılar gibi ne kadar abilik gubidik yerli varsa toplamıştır. hem de öyle az kontratlarla falan da değil.

    ilk ters gidişinde, 'acaba bu oyuncular mı beni satıyor' diyerek onları daha fazla parayla yanına çekmeye çalışmıştır. bu da bugünkü selçuk inan nefretinin tohumlarındandır. çünkü beyimizin kafasında mancini dünyaca ünlü bir teknik direktör, ve başarısız olması anlamsız. prandelli gibi bir avrupa şampiyonu geliyor, ama başarısız. aynı quaresma'nın seksi bir oyuncu olması gibi.* *

    futbol bilgisi yerlerdedir, sadece marka bilir ve giyinir. ama markanın bugünkü değeri hakkında da bir bilgisi yoktur.

    gelelim son noktaya, geldiğinde borç şu kadardı, gittiğinde bu kadar. aynı tansu çiller'in kendi döneminin ekonomi yönetimini savunurken sunduğu argümanlar gibi. bu kadar borçla aldık, bu kadar borçla bıraktık. aa gerçekten mi?

    seçin beni sevgili galatasaray'lılar... dünyanın en büyük starlarını getireceğim size. hepsi 33 yaş üstü olacak, ayrıca 20'şer yıllık kontratlar imzalayacağım. ilk yıldan itibaren eksponansiyel artan yıllık ücretler olacak bu anlaşmalarda. ilk yılın sonunda da ceketimi alıp gideceğim. biraz şansım yaver giderse*, şampiyonlar liginde ilk 16'da yaparım.

    ondan sonra beni eleştiren olursa da, ben geldiğimde borç ne kadardı, şimdi ne kadar derim. sorun mu yani? benden sonrası tufan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın