• 81
    sivasspor oldukça derinde savunma yapan bir takım. topu tamamen rakibe bırakıyorlar. hatta top kazanma gibi de bir dertleri yok. ppda verilerinde ligin sonuncusu bir takıma karşı oynayacağımızın farkında olarak kadro tercihinde bulunmamız gerektiğini düşünüyorum.

    yukarıda bahsettiğim ikilem victor nelsson davinson sanchez mina ikilisi arasında yapacağımız tercih. bu durum maçın nasıl geçeceğinin doğrudan belirleyicisi olacaktır. kritik haftalara girerken victor nelsson'un forma giymesini mantıklı bulan birisi olarak bu maçta davinson sanchez mina tercihinin daha doğru olacağını düşünüyorum. çünkü rakip topu tamamen sana bırakıp kontrataklar ile kaleme gelmeye çalışacak. bu durumda iki stoperimizin de iyi oyun kurucu olması, rakibi tehdit edebilmesi işimizi biraz daha kolaylaştırır ve önlem alınması zor bir hâle geliriz. yine böyle derinde savunma yapan takımları açmak için duran top organizasyonu önemli bir silah olacaktır. davinson bu konuda da nelsson'un oldukça önünde.

    bir başka kritik noktada gol gecikirse eğer beşli hatla savunma yapan takımlara karşı santraforu erken bir şekilde ikilemek rakip stoperlerin dengesini bozar. bu nedenle gerek duyulursa carlos vinicius alves morais hamlesini geç kalmadan yapmak lazım.

    (bkz: sen şampiyon olacaksın)
    (bkz: galatasaray bir his takımıdır)
App Store'dan indirin Google Play'den alın