resim
Alexander Kwabena Baidoo Djiku
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.82
Uyruk:Gana
  • 109
    22 nisan 2024 sivasspor fenerbahçe maçında yaptığı penaltı o kadar gereksiz ki anlatması cok zor. o mesafede kaleci öyle kapatmışken icardi bile bol atamayabilirdi. kalmış 6 dakika var bırak gol olsun belki atarsın geri? ama yok yetişemeyeceğin bile bile rakibin baldıra yapıştırdı. bununsa tek bir sebebi var fenerbahçeli özgüveni.
    icardi'ye yumruk sallayıp faul bile verilmeden devam edildiğini, sene boyunca tüm rezalette hakem diye ağlayıp kurtulduklarını, hakemi azarladıkları halde başlarına iş gelmediğimi, cana kasteden arkadaşının 1 maç ceza aldığını görünce ben fenerbahçeliyim penaltı çalamaz diye düşündü muhtemelen. maç sonu surat ifadesinden belliydi, bir daha olsa o ayağı sokmaz oraya. ki zaten verdiren de türk hakem değildi, yabancı vardı. maçtan sonra türk var hakemi olsa vermezdi demeleri bu özgüvenden öyle de pişkinler. niye götü yemez değil mi? futbolun teröristi misiniz ulan?

    bunun sebebiyse ali koç. yabancı oyuncular aptal değil, ne olup bittiğini görüyorlar. fred, becao'yu falan herkes bize karşı diyerek kandıramazsın. adam sahada aldığı beleş penaltıları görüyor. işte bu da büyük sorumsuzluğa yol açıyor. nasılsa bir şekilde kazanırız, bize bir şey olmaz kafası dün o penaltıyı yaptırttı işte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın